0 oy
188 göst.
Diğer kategorisinde (77 puan) tarafından

Acayip kasik ağrım var 4 gündür adetime son 1 gün kaldı halsizlik agrasiflik var üzerimde :'(

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Valla bilmiyorum canım bendede her ay farklı şeyler oluyor ama hamile çıkmıyorum 5 gün kala erken gebelik testi yapicam bendede kasık ağrısı bel ağırısi goguslerde ağrı halsizlik var 1 hafta kaldı bu ay inşallah vardır sende istiyorsan rabbim kucağimizi doldursun tez vakitte 
tarafından
Kaderim nerelerdesin :( kuzum sanmıyorum ama bir ümit işte
(77 puan) tarafından
İnş hamilesindir canm benim ♥️
tarafından
İnşallah canım inşallah:(❤️❤️
tarafından
Sakin ola ümitsiz olma o asık sureti gülen surat yap☺İlerde bebeğine "senin geleceğini biliyordum o yüzden hiç yüzümü asmadim,hayalin bile yüzümü güldürmeye yetti simdi sana sarılıp o mis kokunu içime çekmek cennet oldu bana " dersin. "Umudumu kaybettim her ay ağladım seni çok bekledim" demek nerde,hayali bile mutlu eden bi anıyı anlatmak nerde abla☺❤Yüzün gülsün hiç asılmasın,seni de beni de şu an yanımızda olmayan ama hayali bile güzel olan evlatlarımız güldürsün❤❤❤❤❤
tarafından
Tamam balım ne güzel yazdın yine dokdurdun okadar haklısın ki amin canımin içi amin o gün gelecek ara ara umutsuzluğu kapilsamda o umut her zaman var senle beni bulacak bebeğimiz Allah'ın izniyle ☺️❤️
-Reklam-
0 oy
(1,437 puan) tarafından
Test yap çıkar canim.benim 3gun kala oyrendim .acayip kasık ağrılarım vardi
(77 puan) tarafından
Aslında erken test yaptım negatif yarın adet olmaz isem sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum
0 oy
(2,384 puan) tarafından
Bilemeyiz canm bunlar adet sancisi da olabilir adetin geçildikten sonra bi test yap
(77 puan) tarafından
Haklısınız

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,802 soru

24,391,659 cevap

349,337 kullanıcı

...