0 oy
149 göst.
Diğer kategorisinde (3,153 puan) tarafından
Bu Kaynanalar niye gelinleri akraba diye yaşanan sorunları ve rezilliği saklar sanki duymiycaz sanki bilmiyoruz biz neler dönüyor aptalmıyız ki, ama yabancı olana deli damgası gecimsiz huysuz damgasını direk yapıştırıyor ya allah yanlarına bırakmasın bırakmıyor da bin bela bin dertle karşılarına çıkarıyor da akılları ermiyor, bana yaşattığının gramı gramına en yakınından görsün görüyor da şükür Allah bana yapılanı yanına bırakmıyor dünya gözüylede görmeyi nasip etsin. 

3 Cevaplar

0 oy
(437 puan) tarafından
Bence kişiden kişiye göre degişir ya ona bakarsan benim komşunun gelini bacısının kızı kiza ev verdi esyasini dizdi biz ceyiz alamayız dediler onada eyvallah etti ignesine ipligine kadar dizdi sonra gelin oglunu sisirdi sisirdi ustune yolladı kadın ikisinide s.ktir etti evden gelmeyin birdaha diye herkesede anlatiyor 
(3,153 puan) tarafından
Mesele Ceyiz ev dizme değil, karı koca arasına girip huzursuzluk çıkarıp kenara çekilip izlemek evlerine müdahale etmek, alttan alttan oğlunu doldurup gelinn üstüne salmak,
-Reklam-
0 oy
(5,273 puan) tarafından
Yok be ben akrabaya gelin gittim yabancilari bnden kiymetli bnde ona gore mesafe koydum kusura bkmasnlar
0 oy
(618 puan) tarafından
Ben akrabaya gelin gittim yabancı daha kıymetli mis onu anladım bence tm tersi olması gerekiyor cnm

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 130 göst.
29 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde 341166 (272 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 456 göst.
21 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 155 göst.
7 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mucizemm (237 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 2,179 göst.