+1 oy
347 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Selam hanımlar. 1 hafta önce 92.700 le başladığım diyette bugün 87.0 i gördüm çok şükür.71 le kızıma hamile kalmıştım ard arda 2 doğum ve doğum sonrası 104 tüm tam 11 ay önce. Hedefim 65 inşallah darısı herkesin başına 1 haftadır adı malum kahveyi kullanıyorum ise yarıyor bu arada iştahı bıçak gibi kesti:))

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Kahveyi trendyoldan mı aldın,yoksa bir satıcıdan mı.masallah bu arada :)
tarafından
Oğlum 13 aylık olduğu için aldım canım. Görülür Bi yan etkisi olmadı. 10 a tamamlayıp kan tahlili yaptiricam Allah korusun ama emin olmam lazım emzirirken 3 ay geçtikten sonra içilebilir denildi
tarafından
Bilemem kuzum ürünü orijinal ama kanser ettiler :) forx5 in kendi satıcısı da var trendyol da en garanti o bence
tarafından
Ayy burada çok kilo veren var bununla,Allah'ım bana da nasip et amin :/
(810 puan) tarafından
Benim oğlum da yaşında olacak haftaya büyük ama yine de ne bileyim emzirirken belli bitki çayları bile icilmiyor bu tarz şeyler şüphe yaratıyor. Bebek sütten aliyor sonuçta. Onun iştahında değişiklik oldu mu belki onun da kesmiştir ;))
tarafından
Onda aksine açıldı:) hiç birsey yemiyordu yeni yeni başladı. 10 günde çok büyük Bi zarar vereceğini düşünmüyorum Allah korusun.  Çarşamba hasta e ramdevumuz var bakalım ne çıkacak kan testinde
Emin olmadan devam edemem
-Reklam-
0 oy
(7,137 puan) tarafından
hangi kahveyi iciyosun
tarafından
Forx5 canım. Ama onu içtikten sonra suyla beraber yarım tatlı kaşığı pirinç yutuyorum çünkü iştahım akıllara zarardı
0 oy
tarafından
Ne kahvesi canm benmlede paylaşırmısın 
tarafından
Canım ben his dağıtım diye Bi firmadan aldım ama çık geç kargoladi. Trendyol dan aldım şahısa güvenemem.trendyol da forx5 orijinal satıcisi da var
tarafından
Bnde bakim bi canm nasl tükettin peki günde kaç kere içtin bide pirinçle ılık suda içtim dedin o nasl oluyo çok soru sordm farkındaym ama k. Bakma canm
tarafından
Yok canım önemli değil. Kahveyi sıcak suyla içtim ardından ılık su ve kuru pirinç yuttum.mantiken midede sisecegini düşünüp.  Yarım saat 1 saat sonra 2 yumurta yarım tarçınlı elma yada yarım muz  ile kahvaltı yaptım. En az 6 saat aç bıraktım kendimi çünkü ben yiyerek kilo asla veremem. Akşam 6 7 gibi bikac kaşık sebze yemeği,  yada ton balıklı tavuklu salata gibi bisey yedim. Aralarda 3 litre su, normal kahve ve çay içtim. Mesela dün o kadar küçüldü ki midem kahvaltıyı 2 gibi yaptım bir daha canım bisey istemedi . Akşam sadece 1 bardak süt ve 5 ceviz içi yedim o da emziriyorum sütüm azalmasin diye. Spor yapmaya falan vaktim yok hic yapmadım. Bu 6 günde 1 kez döner yedim:)) onda da o gün sadece onu yedim . Böyle kendime göre ayarladım iştahım zaten kesildi bıraktım yemeyi.
(810 puan) tarafından
Kahveyi içmeseniz de bu şekilde beslenerek zayıflarsınız ki zaten çok az yiyorsunuz
tarafından
Canım aşırı iştahım vardı kahve iştahımı kestiği için böyle beslenebiliyorum  :)) yoksa yapamadım gözüm dönüyordu
0 oy
(2,949 puan) tarafından
Bende kullanıyorum canm 15 gün oldu 5 kg verdim bende
tarafından
Ya maasallah canım. Benim hedefim kahveyle 10 kiloydu şimdi 13 e çıkardım:)) bol eksiler sana da
(2,949 puan) tarafından
Amin inşallah canm  benimde hedef 20 kg ama inşallah veririm
tarafından
Verirsin canım.hic umutsuz ben 17 vermişim baksana
0 oy
(1,224 puan) tarafından

1 haftada 5 kilo :ermm::Oacil detaayyy

tarafından
Forx5 kahve.sekersiz ve sutsuz olarak. Üstüne yarım çay kaşığı pirinle ılık su. İştahı kesiyor zaten ekmek hamur işi pilav tatlı tamamen kestim
(1,224 puan) tarafından
Hamur isi ve tatli tamamen kestiysen zaten verilir canim kahveye bile gerek.kalmadan
tarafından
Maalesef o öyle olmuyor. Kahve iştah kesmese ben tamamen kesemezdim.  Canım istemiyor yemiyorum.  Yaklaşık 7 aydır aynı kilodaydim
(1,224 puan) tarafından
Bilemiyorum bir cok uzman diyetisyen biri de yakin bi ablam dahil olmak uzerr zayiflama cayi kahvesi gibi urunlerin zayiflatmadigini söyler hep.
0 oy
(13,763 puan) tarafından
Sevindim senin adına çok güzel başlangıç olmuş. Ulaşırsın hedefine boyle ilerlerse
tarafından
İnşallah canım çok  teşekkür ederim
0 oy
(8,017 puan) tarafından
Ne meşhur oldu şu kahve satıcı yaşadı 
tarafından
Sorma parayı kırdı valla nerden kim duyurduysa:)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 66 göst.
5 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Aselinnannesi (924 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 97 göst.
27 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,352 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 111 göst.
16 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Mustafaemir66 (211 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 220 göst.