Herkese merhabalar
Kizimin doğum günü 2 Mart. "Daha 6 ay var kız ne yaptın sen" diyeceksiniz illaki diğer doğum gününde çok zorlanmistim. Konsepte karar verememistim. Benim elbisem, kızımın elbisesi, pano için resim, pastasi vs derken çok zorlanmistim. Bende şimdiden fikir edinmek istiyorum kii hiç değilse aklımda birşeyler yerine otursun . Önceki doğum gününü dışarda kutlanmıştık. Bu sene evde kutlayacağız. Ki bildiğiniz güzel kutlama malzemesi olan bir site varsa güvenilir lütfen yazın. İlla organizasyonla anlaşmak zorunda değilim. Sadece güzel olsun istiyirum. Netten bazı yerlere baktım çok dandik duruyor . Ayrıca konsept olarak balık kızı düşünüyorum. Kızım balık burcu olduğu için sacma mı olur? Yada mart ayı soğuk olduğu için kış konsepti mi daha güzel olur ? Yada dondurma yazlık konsept oluyor . Sizce hangisi? Organizasyonla anlasamazsakta kendimce balik konsepti olursa ona göre birşey bulup almaya çalışacağım. Beğendiğim bir konsept var. Elbiseyide pastayı da kendim araştırıp uydurmaya çalıştım. Bir bakın
Benim oğullarım da 3 Mart doğumlu büyük 4 küçük 1 yaşına girecek kış konsepti yapmayı düşünüyorum bembeyaz balonlar ve isimli kutulardan yapicam
1,508,362 soru
24,617,656 cevap
364,433 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın