0 oy
68 göst.
Diğer kategorisinde (3,169 puan) tarafından

imagebbu magnet takımından aldık nasıl sizce eğitici ve ööğretici çocuğumla güzel vakit geçirmek için kkırılacak oyuncaklar dansa bunu tercih ettik inşallah iyi çıkar kullanıp memnun kalan varmı aranızda 

1 cevap

0 oy
tarafından
Ben magnetleri kullandım çok iyi değil kagit magnet.  Buz dolabına yapiyordum yemek yaparken oyalamiyordu kızım. Ben dytoy marka almıştım arastirdigimda o bundan daha iyi gelmişti. Tahtaları bilmiyorum . 2 yaş kızıma akademicocuk eğitim seti aldım çok eğleniyoruz tavsiye ederim 
(3,169 puan) tarafından
Evim sobalı kışın mutfakta oyalanaırken oda salonda oynar diye düşündüm hem öğrenir hem keyif alır bakalm dha gelmedi bakıcaz kalitesine yorumlar gayet iyiydi
tarafından
İnşallah durur.  Benim bebisler hep arkamda burası da sobalı biz mutfağın kapıyı kaldırıp arayla bir yaptık heryeri yakıyor eşim geçen sene 4 ton a çok yaklaştık
(3,169 puan) tarafından
Bnm ufak odam da öyleydi mutfağı isıtoyordu bacası çekmiyor sürekli içeri tütüyordu bizde büyük salona kurduk sobayı kış boyu orda yatıp kalkıyorz. Kışın arkamdan mutfaga gelemez hiç yoktan oynardı oyalanır
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 320 göst.
3 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 141 göst.
0 oy
5 cevap 105 göst.
3 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Lale030507 (271 puan) tarafından soruldu

412,677 soru

12,424,397 cevap