0 oy
689 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar benim dükkanım var bebeğim olduğu için oraya eleman ariyordum çok zor oluyor bebekle hafta sonları eşim duruyor bir haftadır da izinliydi ve eşim durdu eşimin durduğu zamanlarda bir kız gelmiş dükkâna eleman ariyirmussunuz diye eşim bana bunu söylemedi ve bende bugün internet Üzerinden tekrar ilanda bulundum o gelen kız yazdı ben gelmiştin bulamasınız mi daha  diye ben bir şaşırdım hatırlayamadım dedim 3 4 gün önce gelmiştim dedi eşim vardır dedim daha da cevap atmadi eşimi aradım sordum ve evet biri gelmişti geri gönderdim dedi bana dükkânda satilanlari bile arayıp tek tek söyleyen eşim nasıl olur da eleman geldiğini söylemeyi unutur isin tuhaf tarafı kız benim olduğumu anlayınca eşim dukkandadir deyince cevap vermedi şimdide eşim diyor sor kendine ben geri gönderdim kızı diye çok saçma değil mi aşırı sinirliyim aşırı 

14 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Ö.küz altında buzağı aramak. 
tarafından
Herşeyi bir bir dakikasına arayıp anlatan adam sunu satsa arar bunda aramamasi saçma değil mi
tarafından
Bilmiyorum belki önemsemedi yada unuttu ben pislik sezmedim
tarafından
İnşallah dediğin gibidir sinek küçük ama mide bulandırır ilk evliligimdee aldatuldum bu da da aldatilirsam kendime gelemem:(
tarafından
İşte o yüzden sen kötü hissediyorsun. Zaten oyle birşey varsa Allah onun yanına koymaz bunu.
tarafından
Koymasında zaten :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Unutmuştur adam ne gibi mana ariyosun ki altında 
tarafından
1 mal satar beni arar sattim diye bunda aramamasi normal mi ya
0 oy
tarafından
Unutmuş olabilir 
tarafından
Olamaz eleman aradigimizi biliyor ve her gün muhabbeti geçiyor bulmak lazim diye
0 oy
(574 puan) tarafından
Dertsiz başını niye agritiyosun bacım nr var bunda unutmuştur :)
tarafından
Kuzum bir mal satsa beni arar söyler boyle bir şeyi unutması mümkün değil her gün de eleman muhabbeti yaparız bakin ben ilk evliligimde aldatildim bunda da aldatilirsam kendimi tooarlayamam:(
(574 puan) tarafından
Ama aldatilsaniz kız ordan dönüş yapmaz ki tekrar tekrar gelir dükkana yani
tarafından
Peki esiyim deyince neden cevap gelmedi
(574 puan) tarafından
Belki o esini gözüne kestirmiştir hemen kötü dusunmezdim ben olsam yani sence de öyle değil mi gider gelir bakar dükkana eşinle arasinda birşey olsa
tarafından
Ya geliyorsa ben göremiyorum gidemedigim için ne oluyor ne bitiyor gerçekten sinek küçük ama mide bulandı bir kere :(
0 oy
(2,983 puan) tarafından
Ben altdan altdan araştiririm

Eşine sinirlenmeden sor 

Belli etme hiçbişey
tarafından
İlk evliliğimde aldatildim bunda da aldatilirsam kendimi toparlayamam:(
(2,983 puan) tarafından
Aldatilmazsin cnm
Öyle olursa bile umrunda olmasin
Erkekler olmadan da yaşaya biliriz
tarafından
Tabiki yaşarız evlatlarimiz var fakat niye hep ben diye kendimi yer bitiririm kendimi suçlarım hep
(2,983 puan) tarafından
Valla o erkeklerin karaktersizligi
Dogru insani bulana kadar evlenirsin sende;)
Şaka biyana ben yaptigini sanmiyorum
Belki kiz sarkintilik etmiştir eşinde uzaklaştirmiştir
0 oy
(1,272 puan) tarafından
Acaba cok mu kiskancsin oyuzden cekinip soylememis olabilir yada unuttu
tarafından
Yok aslinda kıskanç değilim sadece bu durumda aklımın almadığı şeyler var herşeyi söyleyen adam 1 urun satar beni arar sattim diye bunu nasıl unutur
0 oy
tarafından
Kamera yok mu aç bak o güne 
tarafından
Malasef bana yaptığı açıklamaya bak çağır gelsin sor birde çağır diyor kiz ben esiyim dediğimde cevap vermeyi kesti diyorum çağır diyor
0 oy
(3,592 puan) tarafından
Bence kizi ise almak istemedi senide bununla meşgul etmek istememiştir bide böyle düşün tatlım kötüyü düşünme 
tarafından
Tamam yinede bana söylemesi gerekmez mi biri geldi begenmedim gönderdim ben bunu bu şekilde mi öğrenecektim yanı :(
0 oy
(14,175 puan) tarafından

Hiçbir şey anlamadım kız ne olmuş gelen yabancı biri degilmi ee o da göndermiş daha ne :D

tarafından
Problem göndermesi değil ki problem ota b.oka beni arayıp su ürünü sattim diyen adam niye o kizin geldiğini bana söylemiyor ve ben internetten öğreniyorum
(14,175 puan) tarafından
Aman inemsememistir neden olcakki
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Yani tamam korkunuz var anlıyorum ama böyle de sağlıkli bir evliliğiniz dahi varsa sen sagliksiz bir ilişkiye dönüştürursun herşeye şüpheyle yaklaşırsan eşine de sana da hayat zehir olur naçizane fikrim bu bence biraz daha sakin ol unutmuş belki adam hoşuna gitmedi belki kızın hareketleri sen niye almadın dersin diye söylemek istemedi vb....
0 oy
tarafından
Belki eşin kizacagindan korktuğu için söylememiştir kuzum içini darlama

Birde geçen yıl senmiydin dükkan acacam tuhafiye dükkanı diye post açmıştı biri o senmisin 
tarafından
Hayır canım benim senelerdir petshobum var:)
0 oy
(3,029 puan) tarafından

Ben birşey bulamadım sen neyi düşündün peki

tarafından
Hiçbirşey olmasa bile benim bu olayı o kızdan mi öğrenmem gerekirdi bir urun satsin beni arar sattim diye ama kizin geldiğini ben kızdan öğreniyorum
(3,029 puan) tarafından
Yani unutmuştur belki iş başvurusu için gelen kizla hemen aralarında birşey mi olacakki şüphelendiğiniz  başka birseymi var
tarafından
Unutmusta olamaz günlerdir aramızda eleman muhabbeti geçiyor yani o zaman diyebilirdi bir kız geldi gönderdim diye haksiz miyim
(3,029 puan) tarafından
Ne biliyim üstünde duracak kadar önemli detay göremedim ben ama siz daha iyi bilirsiniz tabi
Aldattığını mi duzunuyorsunuz başka şüpheleriniz varmi
0 oy
tarafından
Bir tuhaflik goremedim. Senden guzli ise alsa tamam da. Oyle bir seyde olmamis
tarafından
Aşkım kotu birşey olmamış olabilir fakat ben bunu niye kızdan öğreniyorum ota b.oka beni arar bir urun satsin hemen arar ama bunu kaç gün olmuş ki bunun üzerine sürekli konuşuyoruz eleman alalım diye:(
0 oy
(14,413 puan) tarafından
Kız güzelmiydi merak ettim 

Bence abartıyosun tatlım
tarafından
Ne bilim güzellik kavramı değişir ben instada gördüm küçücük bir fotoğrafı vardı :(
(14,413 puan) tarafından
Eşşşen aklına karpuz kabuğu sokma
Uzatma daha fazla canım
tarafından
Ama benimkine de girdi bir kere :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 294 göst.
9 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Es25 (4,171 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,665 soru

24,389,733 cevap