Ailemin bildim bileli maddi olarak durumları hiç iyi olmadı. Hep bir borç altındalar. Babam çok fazla dediğim dedik ve parasını katlamak adına hiç bir şey yapmıyor. İki tane erkek kardeşim var ama onların da bir gikri olsa hemen bağırıp çağırıp onların cesaretkerini kırıyor. Ailem şuan gelin getirmeyi düşünüyorlar ama sıfır para. Kamyonları var o ekmek tekneleri bir tane de küçük arabaları onun da daha iki yıl borcu var. Annem kamyonu sat dedi babam bağırdı çağırdı satamam ekmek teknem dedi. Ya annem sürekli ağlıyor babamın anlayışsızlığı yüzünden. Rahmetli dedem babamı mirasından men etti. Şimdi diğer kardeşlerinin durumu onunkinden çok çok iyi. Ama aileö geride kaldı. Ben evliyim çok şükür durumumuz bir tık iyi. Ama eşime de ailemni durumu böyel maddi yardım yapalaım diyemiyorum gururumdan onları küçük düşürürmüşüm gibi geliyo. Ben onlar için ne yapabilirim ev hanımıyım evden iş yapma imkanım olsa çalışır paramı onlara verirdim. Ama çalışma imkanım yok küçük bir kzıım var. Bana öneri veirr msiinix ne yapabilirim