0 oy
296 göst.
Aile kategorisinde (463 puan) tarafından
Ailemin bildim bileli maddi olarak durumları hiç iyi olmadı. Hep bir borç altındalar. Babam çok fazla dediğim dedik ve parasını katlamak adına hiç bir şey yapmıyor. İki tane erkek kardeşim var ama onların da bir gikri olsa hemen bağırıp çağırıp onların cesaretkerini kırıyor. Ailem şuan gelin getirmeyi düşünüyorlar ama sıfır para. Kamyonları var o ekmek tekneleri bir tane de küçük arabaları onun da daha iki yıl borcu var. Annem kamyonu sat dedi babam bağırdı çağırdı satamam ekmek teknem dedi. Ya annem sürekli ağlıyor babamın anlayışsızlığı yüzünden. Rahmetli dedem babamı mirasından men etti. Şimdi diğer kardeşlerinin durumu onunkinden çok çok iyi. Ama aileö geride kaldı. Ben evliyim çok şükür durumumuz bir tık iyi. Ama eşime de ailemni durumu böyel maddi yardım yapalaım diyemiyorum gururumdan onları küçük düşürürmüşüm gibi geliyo. Ben onlar için ne yapabilirim ev hanımıyım evden iş yapma imkanım olsa çalışır paramı onlara verirdim. Ama çalışma imkanım yok küçük bir kzıım var. Bana öneri veirr msiinix ne yapabilirim

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Senin yapacak birşeyin yok cnm. Dua et borçlardan kurtulurlar ins
-Reklam-
0 oy
(1,370 puan) tarafından
Eşinden isteyemiyorsun çalışamıyorsun dua edebilirsin onlar için başka çare yok gibi görünüyor
(463 puan) tarafından
Evet öyle sanırım rabbim yardımcıları olsun
(1,370 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(1,639 puan) tarafından
Canım evlenecek kardeşin mecburen borca giricek
(1,639 puan) tarafından
Valla canım benimde eşimin ailesinin durumu kötüydü 5 yıl oldu evleneli usulen bisey takılsın millet laf etmesin die en ince gözle görülmeyen taki alıp taktilar
(1,420 puan) tarafından
Yani iyi kötü bir şey yaparlar ama gerçekten bu devirde herşey çok pahalı ama bir çoğumuz borçla evlendik ben borçsuz evlenenlere hayret ediyorum valla
(1,639 puan) tarafından
Valla illada evlenicez diyosa kişi ona göre karşılıklı anlayışlı olucak malesef istekler beklentiler makul olucak herkesin durumu ortada
(1,420 puan) tarafından
Kesinlikle benim kayınpederde babama sordu ne istiyorsunuz diye babam dedi siz bilirsiniz hiç bir şey istemedik bn eşimdende istemedim ama bilezik vardı onları taktı evlenince onlarıda bozduk biz normalde borçsuz evlenirdikde eşim kayınpederr yardım etti o yüzden 300 milyar borcumuz vardı iki tarafda yardım etmedi bize herşeyi beraber yaptık eşimle ama iyi yönü var kimse diyemez ben bunu yaptım şunu yaptım diye
(1,639 puan) tarafından
Canım zaten şimdi borca girince düğünden sonra takılanları borca yatircaklar değirmen böyle dönüyor yapcak bisey yok
0 oy
tarafından
Benimde ailem boyle babam yuzunden annem kardesim istedigini alamiyor babam her seye kizan bagiran birisi sen ne güzel ailene yardimci olmak istiyorsun ama bence kendini uzme bile baban istese halleder bence ailesi de zengin diyorsun babasiyla konussa dugun icin yardimci olmazlarmi
(463 puan) tarafından
Ailesi derken amcamlaru kastediyorsan konuşmuyorlar bu miras mevzuundan dolaryı. İsteyecekleri kişinin de durumu onlarınki gibi
tarafından
Ayy oylemi btnm ya babasi vefat mi etti babanin yani deden :(
(463 puan) tarafından
Dede… sadece kelime olarak bir anlamı var benim için. Babamı ve bizi hem mirasından hem sevgisinden mahrum etti hakkımı asla helal etmiyorum ona sllah rahmet eylesin

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 352 göst.
28 Haziran 2024 Aile kategorisinde Nagiiiss (296 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 138 göst.
21 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 544 göst.
3 Temmuz 2022 Aile kategorisinde Pembe_li (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 317 göst.