Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_a1bd34caa885ee3e344a668b79c492d7, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
HAYAT PAHALILIĞI NE OLACAK BU HALİMİZ KIZLAR-Diğer
0 oy
1,009 göst.
Diğer kategorisinde (4,394 puan) tarafından

Kızlar ya hayat neden bu kadar pahalı bugün bir hava alalım bide minik adamımın maması bitti diye avm ye gittik civilde yazıklar yarı fiyatına düşmüş seneye yaz için oğluma yazlık 3 4 takım aldım 250 oraya verdim e bebekten mamasını aldım bir biberon ve 6 zıbın Bi de biberon temizleyici aldım 700 e yakın  oraya verdim kışlık bir kaç bir şey alayım dedim yok anacım en dandik şeyler 200 den başlıyor lcw de 480 e alt üst takım vardı ya şok oldum o nasıl fiyattır ben ne giydircem kışın bu çocuga bilmem ayıptır söylemesi bide yemek yedik 1000 küsür uçtu gitti ya ne olacak bu halimiz aldıklarımız hep bebek için keyfi bir şey yok ihtiyaçların çoğu erteleniyor halimiz ne olacak bilmiyorum eskiden 1000 tl ye gardırop yenilerdik o günler geri gelmez artık değil mi :ermm:

27 Cevaplar

0 oy
(4,692 puan) tarafından
Valla herşey çok uçuk iki çocuk var oğlumun montu botu Allah'tan geçen sene vardı ama kızımın yok hadi evde abisininkileri giydirecem ama dışarı için bile iki takım oğluma iki takım kızıma 600 civarı tutacak bide kızıma montu külotlu çorapları zibinlari badileri bide iki takım neyimize yetecekse hiç bilemiyorum 
(4,394 puan) tarafından
Çok zor canım ya e bebekten uzun kollu zıbın alayım dedim tanesi olmuş 35 TL neye yetişelim gerçekten şaşırdım bende artık
-Reklam-
0 oy
(20,552 puan) tarafından
2023 ü bekliyorum. 
(4,394 puan) tarafından
Ne olacak bacım o zaman
(262 puan) tarafından
Herşey daha boka saracak. Hükümet degişecek diye düşünüyorlar ama maalesef yerine gelenler daha boktan olacak. Hoş simdi de acınacak haldeyiz ya
(20,552 puan) tarafından
Susam hükümet değişir diye ümit ediyorum. Ülkeye güven ortamı gelir en azından biraz. Bu Kriz bir nebze olsun hafifler diye düşünüyorum.
(20,552 puan) tarafından
Yerine gelenler hiç olmazsa yemeye hemen baslayamaz. Azıcık ülke olarak nefes alırız belki ya. Biz böyle ümitsiz oldukça daha çok tepinirler üstümüzden
0 oy
(8,038 puan) tarafından

Hükümet ülkeyi yönetemedigi için, herşeye zam üstüne zam yaptığı için malzamelerde pahalanıyor elbette. Artık bize yeni kafalar lazım. Herkes seçimleri bekliyor

Ben inanıyorum deneyip göreceğiz.
(4,394 puan) tarafından
Ülke öyle Bi halde ki bence kim gelirse gelsin toparlamak epey bir vakit alacak gelen de biz hükümeti şöyle devraldık böyle devraldık diyecek çünkü
(8,038 puan) tarafından
Tâbi ki öyle ama gözle görülür bir fark olacaktır.
0 oy
(11,941 puan) tarafından
Ay sorma bacım. Gecen carsıya gittim. Oglana yatak aldım. Sungerlerden imalatcıdan pazarlık pazarlık 300 e. Kıza okulluk toka vs aldım o da tuttu 50.ayıptır demesi peynir zaytin aldım işte kahvaltılık lor filan. 400 tuttu. Onları bırakıp okulluk almaya cıktım o da sanırım 1480 mi ne tuttu. Aglayacaktım o aksam. Bu nedir ya. Dua ediyorum oglum mama içmiyor. Bir bezi olmuş 180 tl. Auda oyle 3 paket gidiyor. Nasıl gecinecegiz bilmiyorum. Ama kazanc gene eskisi gibi. 
(4,394 puan) tarafından
Hiç deme bacım ya benim çok sütüm vardı 45 günde 2 kilo 200 gram almıştı ne olduysa göze geldi meme reddi oldu çocukta öyle mamaya başladık mecbur bezi maması elbisesi hiç bitmiyor valla insan düşündükçe bu çocuk büyüdükçe ne olacak halimiz diyor
(11,941 puan) tarafından
Ay bacım daha kışlık almadım. Alllahtan annem oyle seylere cok meraklı. Oglu olmadıgı için erkek cocuguna alısveris hevesi var. Bende hevesini al ayagına hiç karısmıyorum. Kendi zevkine göre alıyor ama umrum degil karıma bakıyorum. Sukur kız 8 yasında ir aldıgımı  2 sene giyiyor. Ona az alacagım.gerci kızımı da ayrı seviyor ona da cok alır donatır. Kısaca karısmıyorum zevkine göre alıyor bende giydiriyorum
(4,394 puan) tarafından
Ay bırak alsın da nasıl alırsa alsın kuzum ya anne sonuçta kötüsünü alıp giydirmez sen karına bak gerçekten çok zor şu an çocuk bakmak giydirmek insan en güzeli olsun istiyor ama en kötüsünün bile etiketi dudak uçuklatıyo nasıl olacak böyle halimiz  bilmem
0 oy
tarafından
Bana bu dediklerin bile lüks artık sen düşün dün 2 bin tl uçtu gitti anaokulu masraflarına kara kara oturdum düşünüyorum :/
(4,394 puan) tarafından
Ahh kuzum ya hepimizin masraf kapısı farklı Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah
0 oy
(2,862 puan) tarafından
Ahh ahh 1+1 ev 550 milyon olur. Mu ಥ⁠‿⁠ಥ
(4,394 puan) tarafından
Olur bu ülkede daha bir şeye şaşırmıyorum kuzum

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 412 göst.
+1 oy
3 cevap 110 göst.
+1 oy
19 cevap 277 göst.