0 oy
349 göst.
Aile kategorisinde (269 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
ebehjsnejjwjwnwnmwme

12 Cevaplar

0 oy
(4,907 puan) tarafından
Hamilelikte kola içmek iyi değil oğluma da içirmem deseydin. Olmuş bitmiş söylenmeye gerek yok 
-Reklam-
0 oy
(262 puan) tarafından
Ne tuhaf anneler var ya her gün ayrı sasiriyirum hamilesin bide neden içtin ki hata olduğunu bile bile başlarım küsmesine yani çok vicdansız davranıyorlar ya
0 oy
tarafından

Bacim semde bi anormallik var ama cozecem djjdjdhd deminki postu niye kapattin :D

tarafından
Dur az beklen oglim cikar yakinda ortaya ahah
(20,348 puan) tarafından
Kimmiş gı tubasumu yoksa :D
(15,920 puan) tarafından
Yok yok Hande birinci adin ikinci adı gonca üçüncü bu Aymira olmuss Çorumlu hemşerim ☺️☺️☺️
tarafından
Corumluysa okey ahahha bu
(20,348 puan) tarafından
:D yakında hülyada olur buuu
0 oy
tarafından
Küsüyosa küssün valla hayatta içmezdm . Zaten benm annemde böle bişeyi bana teklif dahi etmezdi 

Çgeçmiş olsn çok canm bi sağlık ocağına gidin bnce şimdşden 
(269 puan) tarafından
eczaneye gidicem aferin şrup alcam
0 oy
(2,332 puan) tarafından
Anennde mi bir sıkıntı var yoksa sizi gözden mi çıkarmış yanlış anlama ama yaptığı tam bir cahillik ben ablamın içtiği bardaktan bile su içemem kalmış ki hasta kardeşimin içtiği kolayı içim ne deyim ki geçmiş olsun bari bir çorba yapıp getirsin anne ya 
0 oy
(7,753 puan) tarafından
Valla cahilligin bu kadarına pes ama senin tavrını koyman lazım böyle durumlarda annemde olsa hayır demeyi öğrendim artık sanada tavsiye ederim.
0 oy
(2,096 puan) tarafından
Yani? Olan olmuş geçen geçmiş ne diyelim ki şimdi sen hamilesin çocuğun küçük tabii ki içmeyecektiniz bunun kırılmayla ne alakası var.
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Olan olmuş artık keşke içmeseydin demenin de faydası yok.ilerlemeden önlemini al hasta olan insanın içtiği yerden bişey yiyilip içilir mi? Bir de kola yani.netse geçmiş olsun şimdiden
0 oy
(20,348 puan) tarafından
Hasta olmanız için baya çaba sarfetmiş geçmiş olsun
0 oy
tarafından
Canım suç sende. Zorlarsa zorladım hamilesin niye içiyorsun. Üstüne birde bebeğe vermiş ay bebek kola nasıl içsin ya. 
0 oy
(3,097 puan) tarafından
Aferin yani zorla içirdi ne ya. Bazen gerçekten hayret ediyorum. İnsanlar kırılmasin diye nasıl hem kendi sağlığınızı hem bebeğin sağlığı riske atabiliyorsunuz. Kırmamak için hasta olduğunuz anneniz hâlâ sizi suçluyor. Bu değer vermek falan değil. Aile boyu cahillik. İlerde annem öl derse kırmamak için ölürsün sen. Kusura bakma biraz sert oldu ama konu sadece sen olsan böyle demezdim. Yanındaki çocuk da karnındaki cocukda annenle senin elinde oyuncak değil Rabbimin emaneti. Herşeyden önce onları düşünmek zorundasın. Valla bi tane oğlum var feriştahı gelsin oğlum için bişey zararlıysa müsade etmem. İster kırılsın ister küssün. İsterse ölsün umrumda olmaz. Kimse beni evladımı koruyorum diye suclayamaz. 
(875 puan) tarafından
Postu silmiş annesi ne içirmiş ki
(3,097 puan) tarafından
Kardeşi hastaymış beraber dışarı çıkmışlar. Kardeşinin içtiği koladan zorla icirmiş. Kendisi hamileymiş yanında da çocuğu varmış ikisi de icmisler ısrar etti diye.
(875 puan) tarafından
Allahım ya nasıl bir kafa yaşıyor bunlar ya gerçekten hayret ediyorum bazen

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 458 göst.
3 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Krtls_01 (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 401 göst.
6 Mayıs 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 759 göst.
14 Ekim 2021 Aile kategorisinde Aybikesaglam (264 puan) tarafından soruldu