0 oy
194 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (875 puan) tarafından
Kızlar oğlum sadece yayla çorbası erişteli veya pirinçli fark etmiyor makarna yumurta ama tavada ekmekle kaşar peyniri elma püresi ve kuruyemiş yiyor bunları severek yiyor ama bunlar dışında diğerlerini yemiyor ağzından çıkarıyor veya bazen yesin diye video açıyorum anca öyle bir kaç kaşık yiyor her gün de aynı şeyleri yedirmek istemiyorum yedirsem yiyor ama Farklı yemekler istemiyor 16 aylık bir ara her şeyden yiyordu et balık tavuk ama sonra bıraktı her şeyi yemeği şuan sadece bunları yiyor gören herkes ayy şuan neler neler yemeliydi elinde hep yiyecekle gezmeliydi diyorlar nasıl başka tatlara alıştırabilirim tecrübeli anneler söyler misiniz

3 Cevaplar

0 oy
(3,744 puan) tarafından
Açlık süresini uzatın öyle teklif edin 
(875 puan) tarafından
İşte memeye güveniyor sanırım meme vermediğim zaman ağlamaktan mahvediyor kendini
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimki de öyle canım.  13 aylık. Tavada yumurta, yayla çorbası,tarhana çorbası,elma, karpuz bu kadar. Kilo da almıyor 4 aydır. Ablası onun kadarken yesil fasulyeyi falan bir tabak yerdi. Yemeyen çocuk yemiyor
(875 puan) tarafından
Aynen öyle aç bırakıyorum ama yemek yerine meme istiyor valla az kaldı kesecem sütten
(9,242 puan) tarafından
Bebek kac kilo canım almıyor demissin ama doktor ne diyor
tarafından
Ben kıyamıyorum ya :)) 2 yasini beklerim çok düşkün
tarafından
11 kilo canım. 4 kilo doğdu zaten dogum kilosuna göre düşük. 6 aylıkken  10 kiloydu zaten. Sağlık ocağına götürdüm kilosu iyi olunca derdimi anlamadı çarşamba çocuk doktoruna randevum var bakalım
Çok canım sıkılıyor
(9,242 puan) tarafından
Git bakalım ne diyecek
0 oy
tarafından
Benimde ilk zamanlar et tavuk çok güzel yiyordu ama bu son zamanlar eti sadece köfte de bir iki parça yer tavuğu da sadece çorbasını içiyor balık yer sever ama istemediği zamanda ağzına aldığı gibi diliyle itiyor 
(875 puan) tarafından
Ya geri nasıl alıştırabilirim ya diliyle çıksrtıyor ağzından
tarafından
İnşallah gececi bir süredir yoksa çok zor oluyorlar öyle olunca
(875 puan) tarafından
İnşallah canım

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 773 göst.
2 Eylül 2024 Aile kategorisinde BUSRA& (4,001 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 529 göst.
2 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ervam (601 puan) tarafından soruldu
0 oy
54 cevap 1,078 göst.
14 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Meleksone (2,424 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 151 göst.
28 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Djdjjdhd (846 puan) tarafından soruldu

406,106 soru

12,175,513 cevap

36,648 kullanıcı

...