0 oy
240 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

37+1 de gece 3 te başlamıştı kasılmalarım ama ben farketmedim yalancı kasılmalar zannettim sabah 5.30 a kadar da geçmeyince muayene diye gitmemle 3 cm açılma olması şokunu yasadım :) hiç bişey hissetmiyodum çünkü doğru dürüst sadece karnım yas gibiydi ve böbrek kısımlarında batma vardı onu da son günlerde su içmeyi azaltmama yormustum. 

Yatış yapıldı direkt. Alttan muayene sırasında kan geldi doktor elini soktugu için. Üstümü çıkardım ameliyat önlüğü giydim sancı odasında yatağa yattım lavman yaptılar ama ben hala şoktayım :)) hiç beklemiyorum ve hiç de bişey hissetmiyorum. Habi burda postları okuyorum ve beynimde şunu kurmuştum ben bayağı hissedilir şekilde belkide müthiş şiddetli bi ağrı gelecek öyle gidicem doktora:)) ama dediğim gibi hiç biley hissetmiyorum hatta sordum eve gideyim mi diye bari evde çoğalır bende ortalıgı hastane çıkısına göre ayarlarım diye düşünüyorum kafada :D göndermediler tabiki nst ye bağlandık bağlanmaz olaydık benim hastaneye özgüdür belki bilemem ama doğurana kadar nste de yattım. Yürümeme eğilip kalkmama izin vermediler daha doğrusu hiç kimseye herkes yatıo bagırmalar çağırıslar kavga kıyamet açılması maksımum olanı çatala götürüyolar. 
Benim açılma hızlı gitti şükür. Kendimde 7 8 cm arasına kadar bağırmadım öyle feryat figan ama yalan deüil 8 cm açılmadaki bebek baskısı biraz can yakıomus. Nstyi çkarın diye bagırdm ben ama deli bağlar gibiydi çünkü yatakta sağa dönmek yasak sola da tam dönemiyosun o saçma geldi belki her hastane yapmıyordur ben böyle dedim diye böyle olacak değil. Açılma maksımuma yaklasınca catala götürdüler orda da 3 4 dk içinde bebeğim kucağımdaydı şükür. Sadece şunu isterdim başımda bi ebe dursaydı son açılma anlarını kast edyorum çünkü bana şöyle olursa sunu yap diyerek gittiler hersey benim elimdeydi o an. Belkide bilinçsiz ıkındıgım için dikişlerim biraz fazla oldu. 

4 Cevaplar

0 oy
(14,157 puan) tarafından
Kız dogurdun mu ayy maşallah sağlıkla büyüsün☺️❤️
tarafından
Eveeettt :) sağolun yaa çok bambaşka bi his baktıkça aşık oluyorum sanki ♥️
(14,157 puan) tarafından
Olmaz mı ☺️☺️doya doya kokla ☺️♥️
tarafından
Mis misss cennet ♥️♥️♥️♥️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayy ne guzel bir şey normal dogum hiç yapmadim mecburi sezeryana alindim ayyy massallah ne guzelllllllll
tarafından
Olsun herşey nasip meselesi benimde çok fazla dikiş var malesef alt kısımda :)
0 oy
tarafından
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah 
tarafından
Teşekkür ederim Allah razı olsun ♥️♥️
0 oy
tarafından
Gözün aydın canım evet heryerde öyle belkide değil bende doğum anına kadar nst ye bağlı kaldim acidan çıkarıp kalktığımda alarm otunce doktorlar ayakta takiyordu bu sefer uzanmak isteyince öyle takıyorlar di yani ben isteyince uzanip isteyince kalkamadikca ağrım cokmus gibi geldi şimdidecaltı aylık hamileyim bakalım rabbim kolay doğumlar nasip etsin inşallah sağlıkla büyüt
tarafından
Allah razı olsun canım teşekkür ederim.  Demek ki hep aynı bizim ayakta müsade etmediler. Bilmiyorum Allah kerimde ikinciyi nasip ederse Allah özeli tercih ederim :)
tarafından
Bende öyle dedim ama yine devlette olur. Özelde de nst ye baglaniyosun belli bı açıklıktan önce yürüyüş sonra bağlanıyor ki çocuğun kalbi ve sanci gidişatı kontrol edilsin diye. Valla bı sorun olmazsa sancıyi evde cekip giderim ben erken gittim çok çektim

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler


1,492,437 soru

24,385,997 cevap

349,009 kullanıcı

...