0 oy
119 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
2yasinda ,ağzında 1saat bekletiyo öyle bu aralar bunu huy edinmiş nasıl unutturabilirim kızlar yaa .deli olcam .

5 Cevaplar

0 oy
(4,444 puan) tarafından
Ya bnm kizim 13 aylik oda oyle ya agzinin icine bakiyom ne zamn yutcak diye :d
tarafından
Ya bı insan çorbayı ağzında nasıl bekletir anlamış değilim .çeşit çeşit yapıyorum yok ayni
(4,444 puan) tarafından
Kiz bnmkide aynı bn su iciriyom yanaginin kenarina aliyor yemegi suyu iciyor ne cikariyor ne yutuyor
-Reklam-
0 oy
(7,780 puan) tarafından
Yaaa onu zaman zaman huy edinmeyen çocuk yok herhalde yemekle beraber meyve suyu veya ayran içir belki onla beraber yutar.
tarafından
Kiz çıkartıyor bu ,çok fenaa bu yaş parmağında oynatiyo resmen ':)
0 oy
(829 puan) tarafından
Aynı benimki de nasıl sınır oluyorum var ya annem diyo du kucucuk bi lokma alır yarim saatte zor yutardin aynı bana çekmiş artık anamı nasıl bezdirdiyse Allah yardımcımız olsun 
tarafından
Ya varya deli olacam bu gidişlee
0 oy
(12,918 puan) tarafından
Ayy kardesim oyleydi ya ve baya devam etti belkide 5 6 yasindaydi hala ayniydi. Sabah kahvaltisini mesela koyardi yanagina aksama kadar dururdu annem en son tukurturdu artik. Umarim seninki cok devam etmez
tarafından
2.3gundur böyle yapiyo sinir minir kalmadı .
0 oy
(87 puan) tarafından
Uzmanlar ağızda bekletme davranışının çocuğun anne babadan intikam almak için yaptığını söylüyorlar.yani yemeğe zorlanan çocukların bunu yaptıklarını söylüyorlar. fazla üzerine gitmeyin yemek konusunda . 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 91 göst.
1 Mart 2024 Diğer kategorisinde Ilknur1998 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 29 göst.
6 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Asabii (555 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 101 göst.
19 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde ecalased41 (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 27 göst.