0 oy
769 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (37 puan) tarafından
Biz İstanbul'da oturuyoruz Adana'ya ailemin yanına geldik  alışverişe gittik kıyafet aldık eşim de dedi ki babama ayakkabı alalım baba sana diye neyse aldı sağolsun eşim dedi ki sonradan haksızlık olmasın kendi babama da alırım diye ya zaten ailesi üst katta oturuyor her gittiğim yere onlarda gelir mesela eşim beni farklı bir sahile restorana mı götürdü hemen ailesine derki biz oraya gittik sizide goturiyim yada biz şuraya gittik biz şunu yedik sizde yiyin biz şu kıyafeti aldık sizde alın vs zaten herseyimizin icindeler onlarsiz bir hayatım yok tamam alsin ama niye bize yada bana her yaptığını onlara da yapmak almak ister bu beni sinir ediyor sizce haksizmiyim 

6 Cevaplar

+1 oy
(8,414 puan) tarafından
İçinden geliyor demek ki ailesine değer veriyor. Ben de anneme kardeşime öyleyim imkanım olsa dünyayı sersem önlerine 
(37 puan) tarafından
Ya bende öyleyim tabi ama her yaptığımız şeylerde de olmaz ki ozelin olur karınla yaşadığın anı olur insan ister ama bu öyle değil varsa yoksa aile
(8,414 puan) tarafından
Halamın oğlu da öyle halama çıkmadan evine inmez ve 13 14 yaşında iki çocuğu var hep öyleydi değişmez yani huy
(37 puan) tarafından
Böyleleri yüzünden mutsuz evlilikler oluyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benm eşimde öyle 
(37 puan) tarafından
Sen nasıl davranıyorsun nasıl basediyorsun
tarafından
Hiç bir şey demiyorum . Kızar yoksa yani bu konuda hassas sen bişi diyebiliyor musun ? Bak bide şöyle bişi var iki kızı var yemn ederim zorla yolladık iki hafta kaldı zar zor varolsun oğlum gelinim diyip duruyor .asla iki kızının yanında rahat edemez bizim yanımızda aşırı rahat .
0 oy
(1,272 puan) tarafından
Senin  babanida dusunup almasi guzel  bisey ama surekli surekli kendi ailesine herseye katmasi kötü  belki yakin oturdugunuz icin boyle uzak olsaydiniz bu kadar ailesini katmazdi:(
(37 puan) tarafından
Evet bu davranışı güzel ama keşke bu gibi şeyleri arada bir yapsa hatta beraber yapsak her iki tarafa ama bunun ailesi sürekli hayatımızda buna rağmen böyle söylüyor
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Vicdanen rahatsız oluyor ailesini ihmal etmiş gibi hissediyor muhtemel zamanında annesi veya babası psikolojik baskı yaşattıysa bu konuda olur maalesef 
(37 puan) tarafından
Ama zaten dediğim gibi sürekli herseyimizin icindeler fazla düşkün ailesine evet çocukluktan da geliyor olabilir
(1,831 puan) tarafından
Öyle yetiştiriyorlar maalesef
0 oy
tarafından
Anne babaya değer verenden saygı gösterenden korkma canim 
(37 puan) tarafından
Ama herkese dozunda davranamiyor onlara değer verdikçe benim değerim azalıyor
0 oy
(1,257 puan) tarafından

Anne babaya saygı sevgi illaki önemli ama dozunda olmalı herşey 

Sizde kendinize ailesiniz sonuçta eşin dengeyi kuramamis belliki Ama maalesef bu düzen böyle gider 
(37 puan) tarafından
Yok kuramadı ne sevgide ne saygıda ne değer vermede kuramadı onlar benden çok çok üstün ben yokum bile diyebilirim onlar söz konusu olduğunda
(1,257 puan) tarafından
Seni anlıyorum ilk eşimde öyleydi Artık gına gelmişti bana Harçlığını giyimini kışlık yazlık ne bilim herşeyi eşim yapardı Annesinin iç çamaşırına kadar alırdı öyle diyim Daha 5 ablasına ayrı ayrı her yaz hediyeler alır yigenlerine hediyeler alır bende de.li olurdum beş kuruş birikmezdi

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 244 göst.
+2 oy
8 cevap 450 göst.
0 oy
4 cevap 472 göst.
0 oy
15 cevap 778 göst.
28 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ksldnjxkckv (115 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,563 soru

24,478,739 cevap

356,206 kullanıcı

...