0 oy
550 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Veee sonunda yapılmayacaklar listesine bulasik tableti ısırma olayı da eklendi. 

En arkaaya koymama rağmen ulaştı kızım ve döktü hepsini. Kizmadan beraber kutusuna koyalım dedim oturdum yanina tek tek koyuyorduk ki bir tanesine hammm dedi ağzından alırken dişi sıvı olan kısmını kesti dişleri mavi oldu hemen bol su ile yıkadım. 3 dk. Sonra bir avuc kustu. 112 aradım kustugu için sorun olmaz ama 114 zehirlenme hattını aradım hekim görsün dedi ve götürdük bogazinda bir tahriş olmadığı için birşey olmadığını söylediler. Biz yaşadık siz yaşamayın anneler. Resmen bir anda rengim sapsarı oldu ve bacaklarım tutmadı. Rabbim acılarını göstermesin 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun Allah göstermesin.  Bizde anahtarlı kilitle kapalı deterjanlar . O işleri de hep onlar uyurken yaparım korkudan 50 kez de kontrol ederim kapalı mı diye 
tarafından
Çok doğru canım bu da ders oldu bana zaten hemen kaldırdım
-Reklam-
0 oy
(366 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım ev kazaları en korktuğum şeylerdir Allah hiç birimize yaşatmasın
tarafından
Amin cnm  sağol
0 oy
(8,010 puan) tarafından
Çocuk bunlar dolaplara kilit al  deterjanlari, ilaçları, kremleri aşağı koyma çok tehlikeli 
tarafından
Evet hemen kaldırdım büyük bir ders oldu bana çok şükür bununla atlattık
(8,010 puan) tarafından
Geçmiş olsun bir musibet bin nasihattan iyidir
tarafından
Sağol cnm aynen çok şükür
0 oy
(6,858 puan) tarafından
Kilit al canım benim heryer kilitli yada yükseğe koy deterjan ilaç tehlikeli ne varsa geçmiş olsn.
tarafından
Hemen alacağım kaldırdım da çok şükür bununla atlattk
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun kuzumm yaaa 
tarafından
Sağol cnm
0 oy
(2,529 puan) tarafından
Cok geçmiş olsun canim. Heran gözümüzün önünde olsalar bile gözümüzü kirptigimiz an munzurluk peşindeler. Allah korusun yavrularımızı 
tarafından
Evet ya yanında oturuyorum ağzına almasin diye bir göz kırpmamda Hamm dedi hemen aldım ama yine de ağzına geldi çok şükür bununla atlattık ders oldu bana
0 oy
(14,126 puan) tarafından
Geçmiş olsun Rabbim korusun
tarafından
Sağol  cnm cümlemizin
0 oy
(8,623 puan) tarafından
Öyle şeyler benim yukarda aşaya koymam
0 oy
(1,639 puan) tarafından
Allah korumuş 
tarafından
Valla cnm çok şükür ki bununla atlattık büyük bir ders oldu
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Kuzenimin oğlu porcoz icmidti

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 328 göst.
3 Aralık 2022 Moda kategorisinde Yigido (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 391 göst.
15 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Busra34 (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 71 göst.
30 Mart 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (728 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 240 göst.
3 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,804 puan) tarafından soruldu

407,228 soru

12,223,647 cevap

36,822 kullanıcı

...