Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kaynanamin evi çok kirli eşimde bana dağınıksın diyor
0
oy
655
göst.
13 Eylül 2022
Aile & Aşk
kategorisinde
Zelis...
(
446
puan)
tarafından
soruldu
Eşim sürekli ev cok dağınık yapmiyorsun diyip duruyor. Ama hergun temizlik yapiyorum. Kaynanamin evi resmen leş gibi sen yap diyeceksiniz linclemeyin. Tabiki yapiyorum dun yemek yedik cay koyayım dedim tezgah dolu ocaga baktim leş bi kurt geziyor. Hemen bulaşık yikadim makine bosalttim temizledim bebegim durdugu müddetçe yapiyorum oraya gittigimde. Ama bir sonraki hafta dahada beter oluyor. Oda Hic yapamıyorum ayaklarim ellerim agriyor diyo. Ama market veya gezelim diyince bizden önce arabaya oturuyor saatlerce market veya gezmeyi biliyor. Oturarak bile buzdolabi mutfak alt dolabi temizlenebilir ama yok ben yapayım diyorum. Düzenimi bilmezsin diyor izin vermiyor. Esim bekarken ben odami kendim temizlerim ütümü yaparim diyor evlenince elini vurmuyor biseye. Anneme yardim et diyor ediyorum görüyor ama hala annem tek diyor 3 kisi yasiyorlar evde ama ev leş yani yemek yemeye midem almiyor bazen. Evdede ütü yap diyorum sen yap diyor annem rahatsiz diye ben yapıyordum diyo. Sen kendin yapabilirsin diyo
tavsiye-fikir
-temizlik
sohbet♥️muhabbet
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
10
Cevaplar
0
oy
13 Eylül 2022
Gunes1997
(
3,370
puan)
tarafından
cevaplandı
İstese yapar. Hepsi senden bekliyor.
Kaynanan senden öncede yapmıyosa dağınık biridir sanki
13 Eylül 2022
Zelis...
(
446
puan)
tarafından
yorumlandı
Bilmiyorum 5 6 sene önce emekli oldu ama ev hep ayni 3 senedir gidip gelirim birgün temiz görmedim ki evi
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
13 Eylül 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Belliki temizlik sevmiyo ,
13 Eylül 2022
Zelis...
(
446
puan)
tarafından
yorumlandı
İnsan nasil temizlik sevmez ki anlamiyorum dogrusu
13 Eylül 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Her insan temizlik sevicek die bi kural yokki canm içinden yapmak gelmiyodur yapmaz , sende onun evinde yapmak zorunda değilsin yapma gelme gtme o zmn sonuçta kendi evimiz dışındaki bi ev bizi ilgilendirmez herkezin temizliğide kirliliğide kendine
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Eylül 2022
Bedaliza
(
3,267
puan)
tarafından
cevaplandı
Aslında eşin sana yardımcı olsa sende kayinvalidene el tutsan ne iyi olur. Benim fikrim
13 Eylül 2022
Zelis...
(
446
puan)
tarafından
yorumlandı
Benim 10 aylik bebegim oldugu halde o uyuyunca uyumuyorum hemen temizlik yapiyorum ve sabaha kadar uyumaz surekli aglar. 6 da uyanir gece 9 da uyur . Ama o erken yatar gec kalkar sabah bulaisgini aksam yikar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Eylül 2022
_GuRbET_
(
14,122
puan)
tarafından
cevaplandı
Yapamıyorsa eşin de birini tutsun o zaman
13 Eylül 2022
Zelis...
(
446
puan)
tarafından
yorumlandı
Kabul etmiyor ki dedik bende yapamiyorum evi cok büyük ben kimsenin temizligine guvenemem midem almaz diyor
13 Eylül 2022
_GuRbET_
(
14,122
puan)
tarafından
yorumlandı
Ee hem yapamiyo hem kabul etmiuo pis mi oturmak istiyormus
13 Eylül 2022
Zelis...
(
446
puan)
tarafından
yorumlandı
Heralde 6 7 senedir ayni evde dolaplarin üstünü hic temizlememis temizlikci tut desek yok güvenemem temiz yapmaz midem almaz diyor
13 Eylül 2022
_GuRbET_
(
14,122
puan)
tarafından
yorumlandı
Değişik cidden
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Eylül 2022
Aycelennn-12
(
346
puan)
tarafından
cevaplandı
Bende gittiğimde bazen yardım ediyorum ama sürekli yapmam benimde evin var orda yapmak zorunda değilim valla ve ben çok titiz olduğumdan dolayı kocamda annesinin ne kadar pis olduğunu gördü
13 Eylül 2022
Zelis...
(
446
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok bebegim dağıtıyor eşimde bak her yer daginik diyip duruyor bebekli bi ev sonucta annesinin evini görmüyor sanırım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Eylül 2022
Esra01
(
4,291
puan)
tarafından
cevaplandı
Kendi analarını asla görmezler
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Eylül 2022
Hifanurunannesi
(
542
puan)
tarafından
cevaplandı
Huy meselesi birazda benim babannem yaşlıdır hergun cok misafir agirlar ama evine git bir tane tabak kirli goremezsin ama gelini tam tersidir.Birde neden siz baskasinin evini temizliyosunuz anlamıyorum ben boyle seyleri sen yokken nasil yikiyorsa tabagini gene oyle yikar bebelerden kendi evlerimize zor yetisiyoruz sevmiyorum boyle seyleri hele bir de eşim bana diyecek annemin evini temizle filan diye kendi neylik benim anammi kendi anasi yapsin cok biliyosa ya da emekli diyosun yaptiradabilir keyifleri nasil isterse.
13 Eylül 2022
Zelis...
(
446
puan)
tarafından
yorumlandı
Tabiki yaptırabilir ama yaptırmıyor kimse temiz yapamaz diyo
13 Eylül 2022
Hifanurunannesi
(
542
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya o bahanesi bazi insanlar daginik ve pis oturmayi sever veya kendini ciddi ciddi temiz gorur bırakın oyle mutluysa esin niye diyip duruyoki
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Eylül 2022
ASENA40
(
20,467
puan)
tarafından
cevaplandı
Hepsi sana yıkılmaya çalışıyo
13 Eylül 2022
Zelis...
(
446
puan)
tarafından
yorumlandı
Bilsem hamileydim ilk bebegim bilmiyroum tabi hamile oldugumu kizi geldi şehir dışından o gezmeye gitmis çocuğu bırakmış b3nde evini süpürdüm sildim toz aldim kizida gezmeden geldi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Eylül 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Asla anneme yardım et diyemez etmem. Eli var ayağı var. Pislik içinde olan eve de ne kendim giderim ne cocuğumu götürürüm. Ben kızım kucağımda yapıyorum işimi. Herkes yapsın.
13 Eylül 2022
Zelis...
(
446
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende oglum kucagimda ayrilmiyor benden onunla hangi odaya gitsek oyuncaklarini toplar oraya götürürüm işimi yaparim o oynar
13 Eylül 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
O yüzden kimse benden birşey beklemez yapmam da.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Eylül 2022
Betiz
(
6,437
puan)
tarafından
cevaplandı
Ev temiz olsada canım dağınık ev cidden kirli duruyor belkide o yüzden söylüyordur annesine yardım etmesi güzel bence belkide böyle pis olduğu için kendi yapıyordu şimdi en azından ütü yapmasada farklı konuda yardımcı olabilir sana kaynanana gelince valla onun evi asla beni ilgilendirmez gidersem yemek yersek bulaşık toplr yıkarım ama kirli olmasına karışmam gezeceğine yapsın
13 Eylül 2022
Zelis...
(
446
puan)
tarafından
yorumlandı
Cidden cok dağınık nbilm annem kalp hastasi ne rarasan var ama yinede her gun sabah camlar acik diye kalkip evini siler supuremez belki ama siliyor basamiyorum yere kızım diyo. Her gittigimde ev temiz ama kaynanam temiz degil yapamıyor olabilri temizlikçi her ay tutsa emekli zaten parasi var ev tertemiz olur yapmiyor
13 Eylül 2022
Betiz
(
6,437
puan)
tarafından
yorumlandı
Annemde bir sürü hastalık var elinde damar çekilmesi dizindede su kaybı var ama evini gör yemekler yapar gör benimki annemden küçük zengin diye kendini beğenmişler ailece görümcem var 20 yaşında aman diyo temizlikçi tutarım istemede falan elleri yavaş hımbıllar ama evi kirli dağınık ne yardım etcem ölmüş mü yapsın
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
22
cevap
941
göst.
Bulašik kirli kaldinda gece evde şeytanlarmi geziyor?
5 Aralık 2023
Diğer
kategorisinde
Yuska
(
65
puan)
tarafından
soruldu
bulasik
-temizlik
tavsiye-fikir