0 oy
744 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (14,323 puan) tarafından
Ben genelde salata ve çorba yapıyorum ama eşim hep güler balıkla çorba mi olur diye siz ne yapıyorsunuz. Pazardan balık aldım açtık bakalım sezonu

33 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bende aynısını yaparım kız :D afiyet şifa olsun canım ohhh bende çok severim geçen hafta açtık bizde 

(14,323 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Bende salata çorba içecek hazırlıyorum hep 
(14,323 puan) tarafından
Başka bişey gitmez gibi geliyo bana da
0 oy
(1,594 puan) tarafından
Ayni çorba ve salata 
(14,323 puan) tarafından
Bence de başka bişey gitmez yanına gibi
0 oy
tarafından
Bizde hep çorba ve salata yeşillik tarzı şeyler yaparız başka ne yapılır ki
(14,323 puan) tarafından
Bencede
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Çay salata yeter
(14,323 puan) tarafından
Balık la cay mi
(5,483 puan) tarafından
Hamsi tava ve çay oluyo genelde bizde
0 oy
tarafından
Hic bisey yapmam limon ve pul biber koyarim yanina tamammm :) 
(15,955 puan) tarafından
Salata yapmiyomusun kiz :D
(14,323 puan) tarafından
Tek balıkla doymayiz doymak için 2 3kilo almamız lazım :D
tarafından
Yoo salatada yapmamm  baligi sadece limon ve pul biberle sevyrm .  Baska biseye gerek duymuyorum
0 oy
(393 puan) tarafından
Çorba olmaz cnm ya salata yap turşu meze yap bol soslu balik oh valla :) kasarin varsa kasar rendele biraz üstüne guzel olur.
(393 puan) tarafından
Mantarin üstüne kaşar
(14,323 puan) tarafından
Aa evet turşu çıkartıyim
(393 puan) tarafından
evet sumaklı soğan salatasida olur
0 oy
(2,848 puan) tarafından
Marul salatasi soğan  salatası  yaparım  corba yapmam 
(14,323 puan) tarafından
Marul mor lahana havuç salatası yapıyorum genelde varsa domates salatalık birde tarhana çorbası veya mercek yaparım genel klasik menü
0 oy
(10,761 puan) tarafından
Balığın yanına hiç bise yapmıyorum ikinci bi yemek olarak sadece yeşillik falan koyuyorum bide salata yada havuç salatası 
(14,323 puan) tarafından
Ben çorba da yaparım
0 oy
tarafından
Mutlaka patatesli birşeyler. Patatesleri yemeklik doğrayın. Fırın tepsisine yayarım. Üzerine krema maydonuz dere otu biraz da sarımsak kıyar, azıcık baharat atar fırına veririm. Efsane oluyor. 
0 oy
(10,061 puan) tarafından
Sadece salata içecek 
0 oy
tarafından
Balığın yanına mantar ve humusu çok yakıştırıyorum ben
(14,323 puan) tarafından
Humus hiç yapmadım yemedim de deneyeceğim bı gün
0 oy
(6,719 puan) tarafından
Ben çorba yapmam eşim istemez salata yaparım kalamar varsa onu ve sosunu hazırlarım mezeler yaparım yanına öyle yeriz 
0 oy
(3,238 puan) tarafından
Patates kızartması ve meze çeşitleri 
0 oy
(15,738 puan) tarafından
Ben de çorba salata yaparım ☺️
0 oy
(1,335 puan) tarafından
Bende öyle yapıyorum başka ne olur ki balıkla eşine sorsaydın ya sen ne istersin diye :) ben balık varsa sadece balık yerim çorba pek içmem benimde eşim sever çorba sonrası balık. Onun için yaparım genelde çorbayı
(14,323 puan) tarafından
Soruyom ne bilim diyo :D bugün bı şok yapıp balığın yanına pilav yâda Makarna yapım :D öyle de hiç. Gitmez bea
(1,335 puan) tarafından
:Ddd balık tek yeter ezme yap salata yerine, makarna da yap dediğin gibi bide öyle denesin :D
0 oy
(15,955 puan) tarafından

Ben sadece salata yaparim baligi bol aliriz biz. Ben trabzonluyum mesela bizdede patates haslanir hep :D balik patates haslamasi salata yenir. Esimin yengesindede sey gordum hep kisir yapar yanina oda cok guzel oluyo

(15,955 puan) tarafından
Kaynanamdada hep sey gordum biz karisik salata yapariz. Oda herseyi ayri yapar. Domates dograr ince ince sogan salatasi yapar yagli pulbiberli marul salatasi yapar yagli limonlu yesil sogan koyar. Onlarda bol ekmekli yerler kim ne isterse ekmegin arasina koyar.

Herkes degisik degisik yani :)
(14,323 puan) tarafından
Bende sinopluyum. Bizimkilere genelde tarhana çorbası yaparlar normal karışık salata birde sumaklı soğan yapariz
(15,955 puan) tarafından
Yani corbada gider bence baliktan once yani. Ama biz balikla doyuruyoruz karnimizi com aliyoruz :) genelde kaynanamda oluyoruz baliga 3 4 kilo alir. Kaynanam kayinpederim ben esim kaynim eltim benim oglumda yer. Ekmekle yerler :)
(14,323 puan) tarafından
Biz eşimle ikimiz 1 kiloyu yiyoz :D
(15,955 puan) tarafından
Ben com aramiyorum ya olunca yerim. Gecen oglumla kendime aldim sadece esim yoktu. Ogluma bi parca somon kendimede 1 palamut aldim :D
0 oy
(1,342 puan) tarafından
Bende bugün alma niyetim vardı pazara geldiyse balıkçıda olur kesin :) jsnxnx fasulye mi yapacak mışsın.. tabi ki çorba ve salata gider .. afiyet olsun canım 
(14,323 puan) tarafından
Geçen hafta buradaki pazara gelmemişti bu hafta gelmiş
(1,342 puan) tarafından
Buranın pazarı cumartesi günü 3 4 aydır çıkmıyorum pazara bu haftada çıkmam . eşimle bakarım bugün balıkçıya  varsa temziletir alırım
(14,323 puan) tarafından
Bize çok yakın pazar bende erken gidiyorum temizlettiyorum. Geç gidince yoğun olduğu için temizlemiyolar
(1,342 puan) tarafından
Bizim burda ki pazar erken geç farketmez temzilemiyor ya .. bide bana uzak dolmuşla gitmem gerek geçen gün bindim 3 durak önce indim mide bulantısı yüzünden kapalı alan darlıyor yoksa severim pazar alışverişini güzel oluyor:)
0 oy
(4,757 puan) tarafından
Salata sadece:)
0 oy
(1,769 puan) tarafından
Ben hiç balığın yanında başka bisey görmedim balık restorantinda bile çorba balık salata tatlı olarak helva verilir
(14,323 puan) tarafından
Yani bence de başka bişey olamaz

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 486 göst.
31 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde fatos18 (2,062 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 298 göst.
2 Şubat 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Besteninannesi (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 535 göst.
8 Kasım 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Mutsuzanne (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 516 göst.
30 Mayıs 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Aysegulce11 (28 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,694 soru

24,609,364 cevap

364,000 kullanıcı

...