Kızlar annem doğuma gelirken kaynanam bebek eşyası yollamış bana telefonda dediki cocuğa bişeyler aldım gönderiyorum yıkadım ütüledim dedi bende allah razı olsun dedim buraya kadar amenna kıyafetler geldi ya bakıyorum kıyafetlere lekeli etiketleri kesilmiş dedim heralde aldığında vardı lekeler neyse arkadaşımada gösterdim kaynanam almış diye ne alması bunlar giyilmiş dedi bende tahmin etmiştim ama konduramadım ilk torun vs diye neyse ben kiyafetleri hic giydirmedim cunku buyuklerdi kaldırdım doğumdan sonra kiracıları bebek görmeye geldiler ve kadın gönderdiğim kıyafetleri beğendinmi yıkadım ütüledim abla durumunuz yokmuş deyince hayır olsun dedi beynimdenn vurulmuşa döndüm kadın gittikten sonra kaynanama tepki gösterme fırsatım olmadı cünku hastane randevum vardı oraya gittik arada kaynadı gitti sonradan yine lafı soktum ama neyse aradann 4 ay gecti evime geldim o gun cocugu görmek icin aradı oğluma ayakkabi aldım dedi kırmızı simli kurdaleli bir ayakkabi kim bilir kim verdi ya arkadaşlar allaha şükür durumum iyi ne istersem alıyorum eşim devlet memuru yeri geliyor sıkıştığımız zamanlar oluyor olmuyor değil her insanda vardır bu millete nediyor da eşya topluyor ben anlamadım ayakkabinin resmini cekip eşime göndermiş komşu verdi kız ayakkabısı giydirirsiniz diye eşimde hic cevap vermemiş az önce telefonunda gördüm ben ne yapacağımı şaşırdım bir iğne almadı çocuğa taktığı bir yarım altın onuda hergün naptınız duruyormu diye soruyor yıldım milletten toplayıp toplayıp duruyor yanlış anlaşılmasın küçümsediğimden değil nasıl desem millete nediyorda alıyor varya onların akrabalarının yanına gitmek istemiyorum utanacak hale geldim acaba bişey demişmidir diye napacam ben siz olsanız naparsınız