Kıyafet dolaplarının içinin güzel kokması için bir pamuğa vazelini sürün üzerine parfümü sıkın dolabın içine bırakın harika kokuyor Türkiye de var mı bilmiyorum ama lenor marka yumuşatıcı tarzı ürünleri çok güzel kokuyor 1 yıl bıle geçse o koku kalıyor
Ben öyle suni kokuları çok sevmem ama hiç kullanmıyor da değilim. Öncelikle evimi her gün uzuun süre havalandırırim sabah uyanır uyanmaz her yerin kapı pencerelerini açık bırakırım evimi de sürekli çamaşır suyu ile temizlerim yerleri tuvalet banyo lavabo yu hep çamaşır suyu ve ciflerim ayna cam dolap TV ünitesi gibi yerleri de Amway in en sevdiğim genel temizlik ürünü LOC u kullanırım temizliği kadar da acaip güzel kokar o mutfağı hiç anlatmayayim orası da cif çamaşır suyu ve yağ çöz kokar misafir gelmicekse koku kullanmam ama misafir geliyosa eğer bence en güzeli çamaşır yumuşatıcısi öbür türlü dolap içlerine hep bir avuç kadar karanfili tül keselere koyar atarım dolap diplerine bir süre sonra kokusu geçince bir suya tut geri aynı kokuyor karanfiller ama eğer paraya kıyarım diyosan eltim o Trendyol da satilan kese içinde ki kokulardan bide kokulu cubuklardan almıştı 4 yıllık evli hala evi aynı vanilya kokusu Trendyola bak derim istersen
1,488,368 soru
24,329,214 cevap
345,606 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın