Ben 3 yıldır evliyim severek evlendim 2 çocugum var 2ci yolda daha doğrusu çok az sayılı günler kaldı aramıza katılmasına
Sorun şu ki eşim evle hiç ilgilenmiyor geliyor yiyor içiyor gidiyor bazen gelmiyor bile gece yaralarına kadar bana yanaşmıyor tabi kaç aydır hep bir soğukluk var aramızda bakara suresi bildigim duaları dinliyorum açıyorum okuyorum tabi ama bilmiyorum eşim çok değişti telefonunu asla yanından ayırmıyor sürekli dışarda iş dışında evde de sürekli telefon televizyon izliyor ben çok bunalıyorum artık eşim durup dururken doğumdan sonra seni bosayacagim dedi ondan önce de doğumdan sonra kal annengilin yanında bende kendi annemgilin yanında kalayım diyordu ben sineye çektim dün gulusup konuşuyorduk 2ci olunca ne yapıcaksın seni rahat bırakmayacaklar dedim güldüm oda ciddi şekilde ben olmayacağım o zaman dedi biraz önce de işten geldi duşa girdi annemgile gideceğim dedi bende benim faturamı öder misin dedim oda yarın git babanla öde dedi ekmek falanda alırız bende geleyim dedim yok çocukla gidersiniz dedi sorumsuzluğu bini aştı zaten de ben ne yapacağım hiç bilmiyorum artık bu adamla