0 oy
12,908 göst.
Diğer kategorisinde (1,729 puan) tarafından
Canlar TOKİ ye başvurdum ama telefonuma mesaj gelmedi yani nereye ne odeyecegime dair bir şey gelmedi bana aceba gelir mi yoksa bir yanlışlık mı yaptım 

8 Cevaplar

0 oy
(3,238 puan) tarafından
Nasıl başvurdunuz 
(1,974 puan) tarafından
Kız çıkarsa para yatriliyormus he
(42 puan) tarafından
Heralde başvuru şartlarına bakıp mi mesaj atıyorlar anlamadım ki.. bankaya gittim formu dolduran ,kimlik fotokopisini verip ,ücret ödeyip kayıt oluyorlar. Sonradan pişman oldum keşke bankadan yapsaydım diye
(1,974 puan) tarafından
Demi daha iyi olur cnm e devlettense bnim eşim de baswrmus ama nerden bilmiyorum
(42 puan) tarafından
Banka da kişinin kendisini istiyor. Böyle kolay olur demiştik ama bakalım yarın falan gelir heralde. . Müsait olduğunda bı sorar mısın canım eşine? E-devletten yaptıysa parayı yatırmış mi
(1,974 puan) tarafından
Tam kuzum ewde yok  geldimi sorup yazarm
-Reklam-
0 oy
(16,376 puan) tarafından
Para yatjrladan başvuru olmuuyo4lr diyorlar 

Nasil başvuruda 
0 oy
(3,669 puan) tarafından
Mesajı falan bilmiyorum da başvuru süreci takip etme yeri yok mu acaba ben yarın başvuracağım öğlen de gidip hemen parayı yatıracağım
tarafından
Bende mesaj bekliyorum iki kişi yaptı ikimizde de henüz mesaj yok değerlendiriliyor diyo
(3,669 puan) tarafından
O zaman bekle canım değerlendirirsin ondan sonra yatır
0 oy
(42 puan) tarafından
Bende sabah başvurdum. Öğleden sonra bankaya gittim. E devletten başvuru yaptıysanız mesaj gelicek , mesajda yazan İBAN'a parayı yatırın dedi. Bende mesaj gelmedi dedim ,gelir dedi. E-devlet de şuan "değerlendirmede" yazıyor . Ne zaman gelir mesaj acaba 
(12 puan) tarafından
Geldi mi mesaj ya bende başvuru yaptım e devletten ama şimdi kafam karıştı mesai saatleri içinde mesaj gelmese iptal mi geldi mi mesaj
0 oy
tarafından
Mesaj geldi mı canim
0 oy
(8,789 puan) tarafından
Tokiye kimler başvurabiliyor 
0 oy
tarafından
Canım ne zaman vurdun bende dün başvurdum mesaj gelmedi
0 oy
(3,192 puan) tarafından
Dün saat iki buçukta başvurdum bana da gelmedi. Bu gün yatırılması lazım anlamadım niye gelmiyor 
(1,729 puan) tarafından
Valla bende anlamadım bir türlü vanim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 723 göst.
15 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 372 göst.
17 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Kubraumut (3,192 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 484 göst.
27 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Minnoşbiranne (1,135 puan) tarafından soruldu