0 oy
143 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Uygulamaya göre 5+5 ultrasona 5+2  keseyi grduk bbek henüz yok kizlar . Normalde tek öğün yerdim oda aksam ama simdi 4 öğünü bile görüyorum bu normalmi kizlar aserme gibi değil acıkıyorum icim gciyr bazen elim ayağım bosaliyr gibi

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evet olur ama sonrada mide bulantısı oluyor hiç yemek yiyemiyordum inan ki 10. Haftada başladı benim mide bulantım 
tarafından
Deli gbi yiyorum hayr daha bbek filanda yok. Mide bulantısı olmuyr dersem yeridir sagol canm cvbn icin
-Reklam-
0 oy
(173 puan) tarafından
 Normal canım ama bir kac güne bulantı başlarsa hiç istahın kalmaz
tarafından
Cok sagol canim
0 oy
(4,419 puan) tarafından
Demekki vücudunun o enerjiye ihtiyacı var canım sağlıklı beslenmeye dikkat et çok karbonhidrat a vs yüklenme protein ve kalsiyum açısından zengin besinler tüket çiğ kuruyemiş ye mesela bir öğününde süt ürünlerinden biri mutlaka olsun bağırsak problemi yaşamamak adına çok katı beslenme ben genelde gebeliklerde kabızlık sorunu yasarim çok yorar beni kefir falan o yüzden kefir olsun yoğurt olsun tüketmeye özen gösteririm 
tarafından
Bn sabahları hafif ishal oluyrum canim normalde kabiz olan bn zor yetsyrum lavaboya.cok sagol canim biraz daha dikkat etsem iyi olacak galiba

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 610 göst.
30 Temmuz 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kubraaa (571 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 121 göst.
15 Mart 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 129 göst.
28 Ekim 2024 Diğer kategorisinde ryaaygt (428 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 163 göst.
3 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1kalpde_2can (185 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,501,815 soru

24,521,989 cevap

359,550 kullanıcı

...