0 oy
1,339 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar kaynanam hamileliğimin basindan beri beşiğini bebek arabasını ben alcam diyip duruyordu artık sonlara yaklaştık laf açıldı dedim ben bu modelden istiyorum yok dedi bu kullanışlı değil gitmiş beşik diye çocuğumu park besige yatircakmisim su plastik olanlar var ya ondan neyse süs dedim kendi kendime dogurcagin gün hemen alırım dedi dalga geçer gibi gider nerde ucuz dandik birşey var onu alırlar eminim zaten onlara aldirmamda ben beşiğini alırım çocuğumun çok şükür kocam çalışıyor 

Ama insan deliriyor

38 Cevaplar

0 oy
tarafından
Park beşik kadar kullanışlı bişey yok kuşum görüntüsü cezbedici değil ama uzun süre kullanirsin bebek de rahat eder emin ol
tarafından
Teşekkür ederim ama büyüdüğünde kullanırım diye düşünüyordum ben
-Reklam-
0 oy
tarafından
ben 3 ay aradim o besiklerden İKK oglumunki ahşap ikinci park beşik oyle rahat ki istediğim her yere taşıyorum anne yani oluyor cocum oynuyor sallanıyor.neden sık boğaz ediyorsunuz isterse alir istemezse almaz bence cok ayip yaptığınız 
tarafından
Yok hiç sık bogaz yapmadım hatta ben dedim yarım beşik alcaz dedim yok siz almayın ben alcam dedi öyle diyene almada diyemem ki
0 oy
tarafından
Şu plastik Park dedignz en kulanislisi dandik dedginz pyasada 1500 lira dandik dedgnz şeyi biz 4 taksitle aldık oy oy bizmkide besikle araba bndn dedi almdigi Gibi 6aydr 1 kere gelmdi 20 dkalik uzaklıkta 
0 oy
(2,691 puan) tarafından

Şu park beşiği bi ben sevemedim galiba :D

Hiç kullanmadım o yüzden yanlış yönlendirmiş olmayayım. Kullanan herkes çok memnun. Ama bana hantal görünüyo, şemsiye kumaşı gibi geliyo ne bileyim ahşap kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım çok memnunum beşiğimizden.

Senin soruna gelecek olursam, doğduğu gün alırız da ne demek, ne saçma, öncesinde belirt istersen, anne biz ayarladık alacağız diye, sussun otursun. 

tarafından
Çok şükür benim gibi düşünen birisi
0 oy
(9,235 puan) tarafından
Park beşik kullandım cokta rahat etti. Ve bende 3 gün olmustu doguralı oyle almıstm.benim mantık cpknfarklı belkı kaybanaında öyledir dogacagı ne malum... Annemin 3 kaybı var doguma yakın hemde bende almadım dogsun öyle alırız dedim
tarafından
Doğacağı ne malum ne ya kusura bakmayın da eğer annnem deseydi dogcagi gün eşya alırım diye kaynanam neler neler soylerdi
(9,235 puan) tarafından
Bennkendi yasadıgımı ve annemin yasadıgını anlattım analayabıldınmı psıkolojımı... Ya dogmazsaaaa diye almadın diyorum
0 oy
tarafından
Benimkide gecen gün diyo bizde doğunca alınır beşiği doğmamış çocuga beşikmi alcaksınız ben binecem doğana kdr dedim
tarafından
Valla herşeyini aldım bir beşik bebek arabası puset falan eksik
0 oy
(598 puan) tarafından
Park beşik kullanan biri olarak kaynanan doğru söylüyor en güzeli park beşik 
tarafından
Kullanmadığım için bilmiyorum ama park beşiğin daha kullanışlı modelleri var onu alın dedim almazlar yani biliyorum ben alcam zaten
0 oy
(7,457 puan) tarafından
Öncelikle yeni doğan bebeğin beşiğinin sallaması şart falan değil yeni doğan bebek sallanmakta istemez öyle bir alışkanlık ile doğmuyor zaten.. katlanabilir anne yanı al kullan bir süre büyüyünce park yatağa geçersin ben kullanmadım park yatak Montessori tarzı yatak kullandım biraz büyüyünce odasında yatırdım ama sende bu şekilde yapabilirsin..biraz büyüsün öyle geçirirsin park yatağa 
tarafından
Teşekkür ederim canım inşallah bende büyüdüğünde daha uygundur diye düşünüyorum
(7,457 puan) tarafından
Rica ederim canım ama şunuda unutma üç günlük dünya ve kimse bize bişey yapmak zorunda değil kendin al herşeyini içine sinceği gibi
tarafından
Aynen eşim izinli olacağı zaman gidip alcaz öbür hafta
(7,457 puan) tarafından
Güle güle kullanın inşallah
tarafından
Teşekkür ederim canım inşallah
0 oy
tarafından

Al canım nenim beşik bu sallamaya hevesli olma bence emerek de uyuyabilir anne karnı sesiyle de. Sallamaya bı alistirirrsan onu arkası kesilmez. Aldığımda fiyatı bu değildi bir yıl olmadan zam üstüne zam yapmışlar

image

tarafından
Yani ilk çocuğum ve fazla bilgim yok tabikide rahat etmesi önemli ama ben göze güzel görünen birşey almak istemiştim sadece
tarafından
Ben de bundan çok memnunum geceleri sinekliğini de üstünde örtüyorum hiç sinek ısırmadı bebeğimi Ben de görselle önem veriyorum
tarafından
Fotoğrafı varsa zahmet olmazsa atabilirmisiniz dediğiniz benim aklıma yattı cunku
tarafından
Canım ben annemlerde kalıyorum beşik evimde evim de iki saat uzaklıkta. ama aldığım beşik civildendi aynı bu beşik 70×130 cm bak googleden iatwrsen
tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim
0 oy
(17,476 puan) tarafından
Park beşiği neden küçümsedin ki. Birincisi park beşik plastik değil ve sağlam ikincisi sallanıyor da. Ben 2 cocugumu da içinde büyüttüm şimdi içine oyuncakları doldurdum beraber içine girip oyun oynuyorlar. Beğenmediysen dediğin gibi gider kendi zevkine göre bisi alırsın bu kadar dert edinecek bisi yok bence. Senin kaynanan en azından alacam demiş. Bizimkiler insandan sayıp bi geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün bile demedi 
tarafından
Teşekkür ederim yorumunuz için
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Park beşik en iyisi canım bunu dert etme bana oğlum doğduktan 2 hafta sonra getirdiler beşiği o zamana kadar annemlerde koltukta yatırdım idare ettik 
tarafından
0 oy
(2,608 puan) tarafından
Eee neyi dert ettin o zaman git al. Kadın almak zorunda değil ki sen yaptın senin çocuğun 
tarafından
Ben onun çocuğu demedim tabiki benim çocuğum kaynanam dedi nereye gidiyorsunuz diye çocuğa beşik alcaz dedim siz almayın ben alcam dedi al diye birşey demedim
(2,608 puan) tarafından
Şikayet ediyorsun etmeyeceksin o zaman
tarafından
Dogcagi gün derse ederim dün kendisinede soyledim
0 oy
(2,208 puan) tarafından
Canım bende bebeğime psrk yatak alıcam ve oturma döneminde evde iş yaparken onu güzel koruyacak park yataklar çok iyi oluyor ben 18 haftalik hamileyim ve odası bugün geliyor oğlumun ve kendi yatak odama da park yatak alıcam ilerleyen dönemde de rahat etsin diye sadece evet onun bir kalitelisi var birde kalitesizi olur o konudaki endişen için  bir şey diyemem ısrar ederlerse de dersin ben şipariş verdim internetten diye istemiyorsan onların almasını benim eşimin anne ve babası öyle evde elektrikli süpürge şeyi çıkmıştı biz alıcaz diye ve gidip en ucuzu olcağını ve onu bana sorulmayacağını biliyordum gittim kendi istediğim modeli aldım 3 bin olduğunu duyunca uykuları kaçmıştı 
tarafından
0 oy
tarafından
Park beşikte kötü bi beşik değilki canm
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Beklemeyin siz begenip alin ben alacaktim derse, parasini verebilirsin anne  diyebilrisin yine siz almis olursunuz
0 oy
(563 puan) tarafından
Bizimkiler bişey almadı kendimiz aldık ama park beşik cok hantal bence bide ilk dogdugunda koca şeyi eve sokmaya gerek yok ben küçük Bi yatak aldım 9 aylık hala onda yatıyo 
tarafından
Bende öyle düşünüyorum
0 oy
(90 puan) tarafından

Bnde hamileyim ve o park beşikten aldım 3 buçuk bin TL fiyatı gayette güzeldi bide baş ucuna süslü beşik aldım 1000 TL ama park beşik daha çok içime sindi sallanmasi felan hmde uzun bı sure kullanılır alicam demiş doğumda ne gzl doğduğu gbi derdin al diye hmende beşik lazım olmuyor

imageeen güzeli park beşik görünüşe aldanmiyalim bence suslersin kendin 

tarafından
Teşekkür ederim canım güle güle kullanın
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Senin yine iyi benim kaynana oğluma sadece yarım altın taktı baksada birsey almadı 
tarafından
Kız alacağından değil laf olsun diye söylüyor biliyorum biz evlendigimizdede böyle dedi gelen giden yok beşiğinde alcam zaten kimsenin zevkine birakmam
(90 puan) tarafından
Bizimki de her ay bez alincakti maaşından sorsan ama 9 . Aydayim bı tane bile bez almadı  bnde asla demedim hani bezler diye valla der onlar anca ağızda
tarafından
Aynen canım
(2,671 puan) tarafından
Aynen hep ağızda bende gıcık oluyrm aman almasınlar biz alırız çocuklarımıza :⁠-⁠)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 309 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 2516 (1,517 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 129 göst.
12 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kaavimsi (2,897 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 316 göst.
20 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Elifzi. (479 puan) tarafından soruldu
+1 oy
57 cevap 1,857 göst.
14 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Efsun88 (198 puan) tarafından soruldu

412,672 soru

12,425,107 cevap

45,428 kullanıcı

Kategoriler

...