0 oy
1,374 göst.
Aile kategorisinde (46 puan) tarafından
Kizlar 20 günlük bebeğim var 3 yaşındada bir Kziim var.Kardesi olduktan sonra sanki benden uzaklaştı sürekli annanneme gidicem diyor sanki evden gitmek istiyor sıkılıyor bende haliyle emziriyorum emzirdigim zman bile bir elimde oyun hamuru onunlada ilgileniyorum sürekli oyunlar oynatıyorum kardeşini öpüyor seviyor gibi ama benden uzaklaştığını hissediyorum eskiden daha bir bağlıydı bana sanki..Şimdi sanki soğudu benden bilmiyorum yanlış birseyde yapmıyorum dengeyi kurmaya çalıştığım için hatta extra yoruluyorum..Çok ama çok üzgünüm Kziim çok seviyorum onun beni sevmeme ihtimalini düşünemiyorum bile ..Benzer durumu yaşayan varmı arkadaşlar düzelir mi bu durum 

8 Cevaplar

0 oy
(3,024 puan) tarafından
Baba yeterince ilgilenmiyor mu?
(46 puan) tarafından
Evet hemde fazlasıyla bende oda
(3,024 puan) tarafından
Bence yeterince ilgingostermiyorsunuz bebeg3 baba baksin 1 saatliigne siz sirf ilgi verin daha 3 yasinda ablasin desende anlamaz
-Reklam-
0 oy
(704 puan) tarafından
Üzülme kz sütün kesilir çock o daha kıskanıyordu kıskançlığını bu şeklde dışa vuruyordu sevmzmi hç annesni
0 oy
tarafından
Canm kıskanır  çocuklarda bu normal bnmde yegenim var  ilgiye çok alsk olduğu için yeni doğanı kucağımıza aldgm da hemen başka odaya geçiyor 
0 oy
tarafından
Canım zaten kızının tam güvenli ayrılma dönemi. Uzaklaşması çok doğal pedagojik olarak nir süre sonra geçecek artık kendine özgür alan oluşturuyor 
0 oy
tarafından
Düzelir kuzum merak etme benim de biri üç yaşında biri 6 aylık iki kızım var ilk doğduğu zamanlar büyük bize kök söktürdü valla annem durdu yanımda bide ramazan kadın oruç ağız uğraştı durdu bebek biraz daha büyüyünce alıştı yani ben artık ortada dolanıp işte onun ihtiyaçlarıyla ilgilenip evde düzen eskiye dönünce daha bir alıştı bu duruma bir çocuğun annesinden uzaklaşması gibi bir şey olacağını sanmıyorum bende çok korkmuştum kızım benden uzaklaşır diye ama daha beter düştü üstüme 
0 oy
(5,437 puan) tarafından

Cnm bi bilgim yok ama benimde oğlum var 3 yaşında 22 haftalik hamisim aynısını yaparmı acaba oğlum diye düşündüm bi an :(

0 oy
tarafından
Kıyamam sana üzülme benimkide 8 yaşında nasıl kıskanıyor bende uğraşıyorum o alışacaktır kuzum sen bu dönemi çokta üzülmeden atlat sütün kesilir  onlar alışır birbirine merak etme sakin ol
0 oy
tarafından
Canım bence şuan sende lohusa piskolojisi var ondan öyle anliyisun

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,451 göst.
12 Mart 2020 Aile kategorisinde Beren (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 120 göst.
16 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu

404,608 soru

12,120,865 cevap

36,475 kullanıcı

...