0 oy
1,021 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (262 puan) tarafından
Şaşırdım ya 

24 Cevaplar

0 oy
(77 puan) tarafından
Herkes hadiseye üzülmüş ama uzulcek. Bir tarafı yok ebru gundesin ahi kalmıştır kocasiyla beraber olmadı mı hadise
tarafından
Sanki Ebru çok düzgün biri ülkenin başını yedi kocası ama o hala rahatça takılıyor başkası zerresini yapsa doğduğuna pişman ederlerdi bir şekilde korunuyor niyeyse.
(77 puan) tarafından
Düzgün biri olmayışı yakın arkadaşları tarafından aldatilmasi gerektiğini göstermiyor herkes yaptığını bulur şu dunyada
tarafından
Ebru' da sağlam ayakkabı değil diyorlardı tabiki aldatılsin demedim ama onlar da bizi kandırdı sonuçta milyonlarca kişi onlar yüzünden bataklığa girdi daha da çıkamadı
(77 puan) tarafından
Yahu ben diom kadın sen dion kocası
(262 puan) tarafından
Anaaa ben bilmiyorum ebru gündeşin kocasıyla sevgili olduğunu hadisenin
tarafından
İşte sen magazin kısmıyla ilgileniyorsun o beni çok enterese etmiyor ben bize verdiği zarara bakiyorum neyse
(77 puan) tarafından
Şu anda Hadise'nin bosanmasi ülke meselesi mi magazin degl mi
tarafından
Ben onu Ebru için söyledim aldatma mevzusu  açıldığı için yoksa magazin izlemiyorum ya da hiç ilgilenmiyorum demedim. O kadınin ismini duyunca direkt eski kocası aklıma geliyor o yüzden .
(77 puan) tarafından
Olanlara bende hakimim ama erkekler farklı kadınlar farkli
tarafından
Ben kadına bir şey demiyorum ama suanki sevgilisi de İranlı ikisi de ondan ondan kaç yaş küçük, anlamadığım o kadar şarkıcı ünlü varken neden onunla sevgili oluyorlar. Proje gibi geliyor evliliği. O kadar şey oldu çıkıpta bir şey demedi rahatça gidip eski kocasıyla görüştü geldi burda devam ediyor kaldığı yerden. Bence  kesinlikle üzerine düşülmesi gereken bir konu tabi simdikilerin işine geldiği için bir şey yapmiyorlar ama ins araştırılır. Onların yüzünden taviz üstüne taviz veriyorlar olan bize oluyor.
(77 puan) tarafından
Sen baya magazin ajanı olmuşsun valla o kadar takip etmiyirum kimseyi ne yalan soylim
tarafından
:D ahaha yok be TV yok keşfette denk geliyorum ama eskiden izlerdim her ctesi :)) şimdi bebekten vakit yok
(77 puan) tarafından
Vaktim olsa da izlemiyorum çok saçma kim ne yapmış ne *** yemiş banane
tarafından
Kafa dagitmalik iyi oluyordu :D
(77 puan) tarafından
Yengeç burcu olabilir msn acaba :p
tarafından
Değilim :D alakam yok hatta
(77 puan) tarafından
İyi bakalm
-Reklam-
0 oy
tarafından
4 aylık evliydi söylentiler kaynanası yüzündenmis torun istiyormus heralde eşide baskı yapıyormuş 
(262 puan) tarafından
Allah'ım yarabbim sanane be teyze
tarafından
Bu kaynana sorunu hadise falan dinlemiyor bacım
0 oy
tarafından
Adamı sevmedim bir değişikti , hadiseyi zaten sevmem hayırlısı olsun ne diyelim  :D 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 400 göst.
15 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Selcanttt (2,363 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 442 göst.
3 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 351 göst.
23 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Prenses 67 (679 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 206 göst.