Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Sinir oluyorum
0
oy
563
göst.
9 Kasım 2019
Aile & Aşk
kategorisinde
Özlemm ❤
(
926
puan)
tarafından
soruldu
Bu durum ne olacak artık kendimi yiyorum.kaynanmlarin üstünü bize yapıcaklar ama bizim paramızla yani benim bileziklerle eşim hesap çıkarmış 50 60bin gidiyo yani 5 10 bin açık var .dün akşam eve dönerken kapı önünde babasıyla konusutodu böyle böyle die ben de tam üstüne gittim babası diyo yok ya o kadar tutmaz falan eşimde dedi çatı ve mutfak dolabi pahalı diye babası diyo mutfak dolabi acelesi yok diğerleri yapılsın dolapta sonra yapılır kademe kademe yapilir diye.Allahim sınır oluyorum bu aileye.simdiki kiradaki evde mutfagim varken doğru düzgün evde kalamıyorum bide mutfaksız eve gidiyim altlı ustluyuz yine asagiya çağırırlar neredeyse 1.5 yıl oldu tahammül ediyorum artık dayanamıyorum ya offf ben de sınırımı öfkemi mecbur eşimden çıkarıyorum. Çıldırıcam ya niye bizi illa g.tlerinin dibnde istiyolar onlar yüzünden biz evliligimizden bisey anlamıyoruz geçim nedir bilmiyoruz gobeklerimiz bir gibi herşey beraber deliricem
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
3
Cevaplar
0
oy
9 Kasım 2019
misafir
tarafından
cevaplandı
ust kati yaprirmayin ayri yere cikin cik kabul etmezlerde deneyin sansinizi
4 önceki yorum göster
9 Kasım 2019
Özlemm ❤
(
926
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya evler ayrı yani eşyalar ayrı daha doğrusu aramızda 1 2 sokak var yeme içme orda arada tek evde kalıyorum oda kendim yoksa hayatta demezler evde kal vakit geçir vs.gunfuz ordayız akşam yatmaya eve gidiyoruz
9 Kasım 2019
Özlemm ❤
(
926
puan)
tarafından
yorumlandı
Esimede dedim mutfak yapılmazsa girmem oraya bilezikleride vermem oda dedi saçmalama muttfaksız olurmu yapicam ben dedi ama bakalim
9 Kasım 2019
misafir
tarafından
yorumlandı
ne sacma evin varken ordandurman ben bunu anlamıyorum yeme icme bir olunca oyle oluyor ne yazikki canim
10 Kasım 2019
Özlemm ❤
(
926
puan)
tarafından
yorumlandı
Saçma ve cok sınır bi olay 1tabak yemek akşama kadar dur.bide kaynanam yemeği çok geç yapar sınır bi kadın akşam 8 9 10 da bazen yiyoruz
10 Kasım 2019
misafir
tarafından
yorumlandı
neden oyle esinle konustun mu evimizde yiyelim diyr mutlaka konusmussundurda ne kadar devam edecek onda aksam yemegi mi yenir
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
9 Kasım 2019
..Hilal..
(
3,187
puan)
tarafından
cevaplandı
Eşin memnunum demekki.. yoksa girmet diplerine..
Allah yardımcınız olsun..
4 önceki yorum göster
9 Kasım 2019
Özlemm ❤
(
926
puan)
tarafından
yorumlandı
Denicem artık sabrım kalmadi
9 Kasım 2019
..Hilal..
(
3,187
puan)
tarafından
yorumlandı
Yinede tatlılıkla halletmeye çalışın ama nasıl istiyorsaniz eşinizle ortak kararanjz neyse öyle davranın..
9 Kasım 2019
Özlemm ❤
(
926
puan)
tarafından
yorumlandı
Mecbur bi yol bir çare bulucam :(
9 Kasım 2019
..Hilal..
(
3,187
puan)
tarafından
yorumlandı
Herkes için en hayırlısı olur inşallah ☺️
9 Kasım 2019
Özlemm ❤
(
926
puan)
tarafından
yorumlandı
Amin Allah razı olsun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Kasım 2019
Skacar28
(
650
puan)
tarafından
cevaplandı
Kayınvalidenin evi nasıl? Orası yeni yapılıysa siz oraya geçin kayınvaliden çatı katına çıksın. Siz yanına çıkıp yer içersiniz yatmaya evine inersin. Böyle söyle, tepkileri nasıl olacak bak
9 Kasım 2019
Özlemm ❤
(
926
puan)
tarafından
yorumlandı
Dublex evleri ust 2 oda ruhsat alınınca yikilcak bize yapılacak ama hiç istemiyorum hadi dedim eşim kira derdine düşmesin ama her boka burunlarını sokuyorlar
9 Kasım 2019
Skacar28
(
650
puan)
tarafından
yorumlandı
Hazır parayı oraya ziyan edeceklerine biraz daha diş sıkıp en azından ya bir TOKİ ye veya kredi çekebilecek durum olunca mantıklı bir daireye yaptırım yapılsa. Sığıntı gibi olmazsınız
9 Kasım 2019
Özlemm ❤
(
926
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende eşime dedim nişanlıyken keşke tokiye başvursaydın yada şimdi yap bilezikleri boz peşinata ver diğer türlü de aylık öde ama onunda kafası karışık adam nereye koşacağını bilmiyo.toki işleri nasıl ileriyo bilmiyorum ama .suan da kiradauiz esim asgari ucrete calisiyo mobilya borcu bu ay son şimdi biz bi 30 bin peşinat versek diğer aylar ne kadar odenmeli bilgin varmi bide ne zmaan geciliyo eve hemen mi yoksa nasıl oluyor artık bi çıkış yolu olsun bende istemiyorum altlı üstlü olmak.rsimin küçüğü zaten evlenince ben karımı alır giderim ayrıyım diyor fatura bize kalcak bende eşimde utangaç sakin çekigeniz.kardesleri öyle değil
9 Kasım 2019
Skacar28
(
650
puan)
tarafından
yorumlandı
Baştan toplu para ödenince eve geçince kira gibi taksit ödeniyor, dayımın oğulları öyle aldı. Biraz da eşine söz geçirebilen biriyle paylaş, mesela ailenden biri olabilir veya danisabildiğin bir büyüğün olabilir
9 Kasım 2019
Özlemm ❤
(
926
puan)
tarafından
yorumlandı
Dogru anladim demi basvuru kabul olunca toplu 30bin verdik sonrası eve geçince mi taksitle odeniyo öyleyse esimi ikna etmeye calısıcam.diger türlü hem oranın taksiti hem bu evin kirası yapamayız
9 Kasım 2019
Skacar28
(
650
puan)
tarafından
yorumlandı
Öyle olanlar oluyor yine de araştırmak lazım. Birde evin büyüklüğüne göre değişiyor.
9 Kasım 2019
Özlemm ❤
(
926
puan)
tarafından
yorumlandı
Araştırıcam inşallah kendimize uygun kolay biseyler buluruz asla istemiyorum onlara yakın olmayi
9 Kasım 2019
Skacar28
(
650
puan)
tarafından
yorumlandı
Dua et Tebbet süresini çok oku. Evinde huzur olması için Bakara süresini YouTube dan açıp eşin yanında yokken evin içinde duyulacak şekilde dinle en az 3 gün. Eşler arasındaki huzuru sağlıyor
9 Kasım 2019
Özlemm ❤
(
926
puan)
tarafından
yorumlandı
Eşimle sorun yokki tek sorun ailesi istemiyorum onları ama duaları okurum bol bol sağol canım
9 Kasım 2019
Skacar28
(
650
puan)
tarafından
yorumlandı
Ama onlar eşini etkiliyor. Bu da huzurunuzda etki ediyor. Muhtemelen değil mi?
10 Kasım 2019
Özlemm ❤
(
926
puan)
tarafından
yorumlandı
Yani öyle oluyor :(
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz