0 oy
92 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Mucver yapip yediren oldumu hic kizlar 7 bucuk aylik kendimize yaptigimiz gibimi yapmaliyim 

4 Cevaplar

0 oy
(3,071 puan) tarafından
Ben firinda yapip yediriyordum
(3,071 puan) tarafından
Tam buğday varsa onu kullan yoksa beyaz unda okur. Içerisine eklemek istersen başka sebzelerde ekleyebilirsin. Pırasa gibi. Ben neyi yemiyorsa onlari ekliyorum oyle pisiriyorum.
tarafından
Tesekkur ederim canim kabizligi var aslinda patates vermesem olur mu ki
(3,071 puan) tarafından
Patates kivam olarak iyi tutuyor. Bolca zeytinyağı eklersen bir sorun olmaz diye düşünüyorum. Ara öğünde de varsa incirli yoğurt falan yedir su içir kabızlığı gecer Insallah
tarafından
Incir var ay cok sagol canim teşekkur ederim :)
(3,071 puan) tarafından
Rica ederim şifa olsun kuzucuğa ❤️ :)
-Reklam-
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Verdi de sevmedi
tarafından
Insallah sever bu zamana kadar ne yaptiysam hep yedi canim bi tek pankek sevmedi
(9,238 puan) tarafından
Nekadar yiyior mesela bir gıdım alıp atıyor benimki:)
tarafından
Ay yok canim oglum maşallah cok guzel yemesi bazrn ben elinden aliyorum inan.d yemek icin agliyor anne sutu almiyor ek gidaya gectigimizfrn beri mamayi icmemeye basladi
(9,238 puan) tarafından
İşte asıl mesele o içmiyorlar
0 oy
(2,987 puan) tarafından
Ben 6 aydan sonra çoğu zaman özel birşey yapmadım kendimize nasil yaptiysam kızıma da öyle verdim alışsın diye çok şükür şuan biz ne yersek yiyor 
0 oy
(4,851 puan) tarafından
Yağlı olduğu için fazla verme canım 
tarafından
Firinda yapicam canim
(4,851 puan) tarafından
Ben fırında pek sevmiyorum ya sanki içi pişmemiş gibi oluyor

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 74 göst.
16 Haziran 2022 Diğer kategorisinde O bir anne... (1,169 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 81 göst.
13 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Elif.m.05 (1,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 95 göst.
23 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Asel hira (861 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 111 göst.
28 Nisan 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Zbasmmr (940 puan) tarafından soruldu

409,910 soru

12,324,169 cevap

39,059 kullanıcı

Kategoriler

...