0 oy
89 göst.
Diğer kategorisinde (561 puan) tarafından
Hanımlar vücut ateşi 36 ama başı çok sıcak çocuğun ya dünden beri de uykusuzluk mizmizlanma sabah 7 ye kadar uyumadik sizce neden 5 ay 6 günlük 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Büyük ihtimal diş çıkarıyor yada bir rahatsızlığı var kulak E feksiyonu gibi genelde diş çıkarırken kulak ve boğaz enfeksiyonu grip ishal ağlama iştahsızlık huzursuzluk gibi şeyler olabiliyor dişlerini bir kontrol edin burnu tıkalı mı bir bakın eğer ateşi 38 den yüksekse doktora götürün bir enfeksiyonu yoksa. Yatmadan önce calpol verebilirsiniz geçmiş olsun 
(561 puan) tarafından
Ateşi 36
(561 puan) tarafından
Calpol sabah verdim susmayinca çay kaşığı kakasini gece agladiktan sonra yaptı bugünde gün içinde masaj yaptım öyle yaptı acaba karnimi ağrıyor diyorum ama başı çok sicak dış olsa nasıl anlayacam ki diş eti beyaz olur değil mi yoksa başka sekidle mi
tarafından
Kaka rengi nasıl  ishal yada kabız mı kan ilacı kullanmaya başladıysanız kabız olmuş olabilir aç karnına sabah akşam 1 çay kaşığı zeytinyağı içerebilirsin bağırsakların bir sıkıntı olsa başı sıcak olmaz daha çok baş ağrısı kulak enfeksiyonu boğaz enfeksiyonu olduğunda başı çok sıcak olur vücuduna göre birde koltuk altı ateşine bakın diş olsa beyaz olmaz böyle damağında diş bölmelikleri oluşur bu yakında diş çıkaracağını gösterir. Yaklaşık 3 4 hafta sonra beyazlık ve damakta çıktığını görebilirsiniz alt damakla üst damağa ön dişlerine bir bakın böyle diş bölmeliği  var mı.
(561 puan) tarafından
Kan ilacını 4.aydan beri kullanıyoruz kakası normalde yeşil sari gibiydu anne sütü alıyor malum doktor elma püresi ve yoğurt tattirabilirsin demişti bende 3 gün yoğurt ve püre yedirdim kakası katı değil eskisi gibi ama kahverengi siyah gibi oldu işte
tarafından
Kan ilacıda çocuğun huyunu suyunu değiştirebilir gaz sancısı uykusuzluk kabızlık ve ishal yapar birde kan ilacını değiştirin alabilirsen sidefer kullanın ben ferrum mu  neydi onu kullanıyordum  aynısını yaşadım sidefer de bir sıkıntı çekmedim şükür
-Reklam-
0 oy
tarafından
Diş çıkarıyor olabilir kuzum benim bebemde oyleydi baktık diş çıkarmıştı ama sen yinede doktora götür 
(561 puan) tarafından
Ateşi yok midesi de arada gurulduyo masajds yaptım 1 defa kaka yaptı atak zamaninda da girmiş görünüyor Hepsi üst üste geldi anlamıyorum ne için olduğunu
0 oy
(420 puan) tarafından
Diş kesinlikle ağzının içi de çok sıcak büyük ihtimalle
(561 puan) tarafından
Naisl anlayacam beyazlık yook ama ağzında
(561 puan) tarafından
Dün dışarı çıkmıştık hafif esiyordu üsuttumu acaba diyorum ama ateşi yok

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,066 göst.
13 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Ravzaaa (588 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,000 göst.
11 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Naz07 (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 235 göst.
5 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Muge (143 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 506 göst.

Kategoriler

1,438,131 soru

23,645,078 cevap

308,148 kullanıcı

...