+1 oy
2,065 göst.
Diğer kategorisinde (1,558 puan) tarafından
Merak ettiginiz ne varsa cevaplayabilirim :)

53 Cevaplar

0 oy
(1,030 puan) tarafından
Saçım cokkk dökülüyor ama öyle böyle değil ve saçım da azalmıyor anlamadım gitti doğum yapali 17 ay oldu 
(1,558 puan) tarafından
Canm doğumdan sonra her kadn da oluyor bende de ayni sorun var sac kremi kesinlikle kullanma derim tuzsuz sampuan kullan birde sacini çok sık ve tepeden baglama oda dökülmeye yol acar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Burnumuzun üzerindeki siyah noktalara ne önerirsin canım 
(1,558 puan) tarafından
Siyah maske önerebilirim dermokilin veya garnierin
tarafından
Teşekkür ederim canim
0 oy
(3,675 puan) tarafından

Fondatenim bu ara kusuyor pul pul oluyor ne yapim:D

(1,558 puan) tarafından
Kullanmadan cildini iyi temizlemen lazim gül suyu kullanabilirsin makyajdan önce sonra makyaj bazi makyaj süngeri kullan kesinlikle elinle sürme cildin yagli muhtemelen o yzden kuru pudra seklindede fondoten kullanabilirsin
(3,675 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(88 puan) tarafından
sivilceler için lütfen doğumdan sonra cildimi talan etti ve cildim yağlı ne yapabilirim  .

kirpik liftingi kirpikleri zarar verir mi
(1,558 puan) tarafından
Önce cildiye öneriyorum sivilceler için lifting iyi yerde ve doğru yapildiginda bir zarari olmaz
0 oy
(4,759 puan) tarafından
Göz altı morlukları için bir önerin var mı canım mezoterapi yaptım da geçmedi
(4,759 puan) tarafından
Tedavi yaptım 7 seans ama pek etkili olmadı ışık dolgusu mu yaptırayım ki etkili olur mu yada kalıcı fondöten bb glow mu yapsam hangisi etkili olur kuzum
(1,558 puan) tarafından
Ne denli oldugunu bilmiyorum canm ama dedigin gibi etki etmediyse iyi bir güzellik salonuyla görüş derim dolgu diyebilirler göz altlarina fondöteni kapaticiyi ben önermiyorum
(4,759 puan) tarafından
Ben ilçede yaşıyorum burda da bir tane var oda dolgu yapmıyor peki dolgu yapsam tamamen geçer mi ne kadar kalıcı olur
(1,558 puan) tarafından
Evet etkisi olur baya bir
(4,759 puan) tarafından
İnşallah canım sağol teşekkür ederim
0 oy
(14 puan) tarafından
Sezeryanla doğum yaptım 10 buçuk ay önce karnım buruş buruş yaşlı kadın gibi oldu çatlaklar da çok var birazda köşeye rağmen göbek kaldı ne yapmalıyım doğumdan önce badem yağı dışında da bişey kullanamadım  nemlendirme için çatlak olmasın diye kremler pahalıydı maddi durum yoktu o zaman
(14 puan) tarafından
He birde sivilce ve yara izleri lekeler kaldı cildimde yüzümde her yerimde vücutta kol bacak vb. Nasıl geçer ve saçım dökülüyor çok doğumdan sonra dedim olur diye de geçmedi hala ne yapmalıyım
(1,558 puan) tarafından
Çatlaklarina krem önerebilirim mustelanin catlak kremini kullanabilirsin sac dökülmen hormonlardan muhtemelen dogum sonrasi oluyor sac kremi kullanma kesinlikle ilik su kullan yikama sirasinda
(1,558 puan) tarafından
Sivilcelelerinin ne denli oldugunu bilmedigim icin bir cildiyeye gitmeni tavsiye ederim
0 oy
tarafından
Yağlı cilt yapım var yüzümde sürekli sivilce çıkıyor ne yapabilirim 
(1,558 puan) tarafından
Soģuk su yerine ilik suyla yikamalisin yüzünü aloe verali kremler tavsiye ederim elma srkesi kullanabilirsin istersen
tarafından
Teşekkürler
0 oy
(1,518 puan) tarafından

image

bunu tavsiye eder misin. Burde bunlar günde jac defa ve ne kadar kullanılmalı vede gecemi gubduz mu. Yanina ek. Olarak normal nemlemdirici olur mi
(1,558 puan) tarafından
Gece kullanabilirsin gündüzde nemlemdirici olabilir
0 oy
tarafından
Sadece burnunun üstüne bir usuru küçük delik var ve hepsine siyah nokta doluyor sıkmak lazım Garnier plink falan kullandım ama düzelme yok o delikler kapanmiyor
(1,558 puan) tarafından
Muhtemeler cildin yağlı siyah noktalari sıkma maska kullan siyah maske etkili olur
0 oy
(6,677 puan) tarafından
Pigmenterapi yapmayı düşünüyorum önerir misiniz ne kadar sürer etkisi 
(1,558 puan) tarafından
Cildinle ve göz altlarinda çok asiri düzelmiycek bir sorun olmadigi taktirde pek önermiyorum etkisi 3 5 yil arasi degisiyor
(6,677 puan) tarafından
Yaa zarari var mı peki hasar bırakıyor mu mor bildiğin göz altim
(1,558 puan) tarafından
Cildin doğal yapisiyla uyumludur bir zarari olmaz ama alaninda uzman birine yaptirmalisin göz çevresi riskli ve hassas
0 oy
(103 puan) tarafından
Evet canım soruyorum 

Lazer epilasyon a gidiyorum alex cihazina özel hastane de 6 seans dediler 4 seans gittim yüzümde de var tüm vücut gidiyorum lazer den 10 gün sonra dökülüyor ama sonrasında tekrar çıkıyor tüyler neden dökülmüor tekrar çıkıyor 
(1,558 puan) tarafından
Muhtemelen senin hormonlarndan kaynaklanan birseydir

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 65 göst.
31 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zehraertugrul (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 144 göst.
29 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Artemiss (421 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.
16 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Lillte garden (539 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 405 göst.
2 Mayıs 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,157 soru

23,675,840 cevap

309,891 kullanıcı

...