0 oy
228 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (4,957 puan) tarafından

image

buna benzer elimde tulum var ama baya büyük emzirirken rahat oluyor mu 

4 Cevaplar

0 oy
(8,028 puan) tarafından
Neden rahat olmasın ki? Kıyafet gibi sonuçta
(4,957 puan) tarafından
Digerleri normal tulum gibi ayaklı ya bu biraz farklı o yüzden soruyorum kucaklarken falan zor olmuyor demi
(8,028 puan) tarafından
Yok be. Yine ayaklarını içinden hissedeceksin zaten. Daha rahat olur
(4,957 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canım pijama battaniye seklinde yatirsam battaniyeyi tepikliyor hiç sevmiyor ortuyu
(8,028 puan) tarafından
Başka bir tulum al bunun yerine
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bilemedimki canm ayak kısmı yok bunun en çokta emzirmeyi değilde bebek rahat harwkwt edermi onu düşündm 
(4,957 puan) tarafından
Bilmiyorum ki denesem mi bir gunduz falan
tarafından
Bu tulumlar 4-5 aylık olana kadar kullanılıyor, dönmeye başladığında olmaz.
0 oy
(2,455 puan) tarafından
Bende de buna benzer var da ben kullanamayacagim sanırım ya. Çünkü oğlum ayaklarını ileri geri, yukarı aşağı atarak ya da yüz üstü dönerek uyumayı seviyor bunu giydirsem hiçbirini yapamaz.
(4,957 puan) tarafından
Battaniye ortüyorum onu tepikliyo atiyor ustünden bizim yatak odamiz diger odalara göre kısın soguk oluyor dogalgaz var ama yatak odasinin bulundugu cephe açık kışı düşünüyorum oturma odasinada tasınmak istemiyorum tulumlarda almış basını gitmiş
(2,455 puan) tarafından
Valla canım bende aynı dertten muzdaribim. Benimde yatak odam güneş görmediği için kışın soğuk ama sanırım salona geçeceğim çünkü benim oğlumda üzerini açıyor sürekli.
0 oy
(784 puan) tarafından
Emzirmede bi sorun olmaz canımda bebeğin kundak işini kabul ettiyse al benim oğlum yarım kundağı hiç sevmemişti mesela kundak yapardım küçükken kolunu çıkarana kadar mızıklanırdı yada çıkarıverirdi kollarını hemen
(4,957 puan) tarafından
Ben hiç kundak yapmadım canım
(784 puan) tarafından
O zaman hiç alma canım rahat edemez normal uyku tulumu al
(4,957 puan) tarafından
Buna benzeyen var canımda hamileyken almıstık da rahat olmicak sanirim
(784 puan) tarafından
Canım ben normal müslinle denedim istemedi sonrada hiç bu tarz bişey almadım evet çok uyandırıyodu kendini ama istemedi her bebek böyle sarmalamaya gelemiyo bizimki hala üstünü örttürmez

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 293 göst.
0 oy
5 cevap 124 göst.
26 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annelikguzel (1,618 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 296 göst.
19 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Pınar1348 (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 383 göst.
10 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

402,174 soru

12,040,330 cevap

36,264 kullanıcı

...