0 oy
355 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,313 puan) tarafından

Şimdi beybi canlar ben ilk kez yemek takımı aldım ama nasıl sunum olur bilmiyorum. Eşimin arkadaşları gelecek şimdi nasıl ikram yapılır. Bu tabaklarla yani önce çorba sonra ama yemekmi gelicek. Genelde h o kendi akrabamız gelince ortaya yemek koyup çorbayı özel yaparız tekte. Yemek takımım bu gerçekten çok detaylı bilmediğim için soruyorum. Yadirgamayin la tytfem:) ge

imager

7 Cevaplar

0 oy
(8,580 puan) tarafından
Sunumların efendisiyim uff orda olsamda yardm etsem  :D takımın cok hossss
(3,313 puan) tarafından
Teşekkür ederim. Ya ben cahil kalmışım sanırım:) biraz öğüt versene :)
-Reklam-
0 oy
(54,526 puan) tarafından
aperatif varsa meze dolma gibi seyler.ortaya koy ilk corba servisi yap 

sulu yemek varsa yemek tabagina o 

en alt en soj servis tabaginada pilav ve ne yaptiysan
(3,313 puan) tarafından
Ayrı ayrı mı geititcem. Yoksa çorbadan sonra tabakları alıp yemekmi koymak gerekiyor
(54,526 puan) tarafından
tabaklari bu sekilde masaya koy kac kisi olacaksa işte yanlarina catal kasigi koy
corbayi koy kaselere masaya davet et
crobasni icenin hem corba kasesi hem yemek tabagini bir al kaseyi kaldir yemek tabagina yemek koy
0 oy
(12,388 puan) tarafından
Tabaklar efso güzel çorbayı kaselere koy toplarken alttaki tabaklarla birlikte topla alttaki cukur tabağa anayemek sulu yemekse onu koy canım 
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Menün nasıl olcak yazarsan daha net yol gösteririm ama genel hatlarıyla önce çorba koy çok kalabalık değilse salatayı da kişi sayısına göre bölebilirsin çorba kaselerine.. ana yemek daha kuru nişeyde mesela patates köfte pilav gibi en geniş yayvan tabağa üçünü koyabilirsin sulu yemekse yemek tabağına joy sonra en alttaki ne de pilav makarna ve varsa onu koy. Tatlı tabakları da küçük düz olur onlara da kişi sayısına göre tatlı koy.
0 oy
tarafından
Çorba kaseye 

Yaptığın yemek sulu ise derin olan  yemek tabağına 

Ortadaki mezeleride kendileri alırlar zaten alttaki tabağa 
0 oy
(9,684 puan) tarafından
Tabaklarin güzelmiş güle güle kullan kuzum...

Niye yadirgayalim ...

Masanı güzelce hazırla bu servisi bu şekil koy peçete kaşık vs işte neyse bardağına kadar önce tabaklar kalsın önce çorba koy sonra sulu yemek yada ara ne yaptıysa en son pilav yanına ne yaptıysan o falan aynı tabak renklerinden tabaklarinada salata vs orta koy ayrı gayri durmasın güzel geçer ins
0 oy
(164,113 puan) tarafından
takim kac kisilik ve kaca aldiniz
(3,313 puan) tarafından
6 kişilik 700 tl ye  aldım canım
(164,113 puan) tarafından
fiyati cok iyi takimda guzel gule gule kullanin

İlgili sorular

+3 oy
29 cevap 1,100 göst.
5 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde honkiponkitoninok (9,309 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 267 göst.
1 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,018 göst.
30 Eylül 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Atlaskalbim (6,139 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 321 göst.
23 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Mevah (1,994 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,902 soru

24,421,955 cevap

351,634 kullanıcı

...