0 oy
115 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (77 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

image

Kizlar hasan Hüsnü eren hocanın sürekli kullanın dediği ve binlerce insandan fazla kişinin kullandığı iyot hakkında bilginiz var mı bilmiyosanz çok şey kaçırıyorsnz demek

4 Cevaplar

0 oy
(2,910 puan) tarafından
Biraz aydınlatırmısın ne kaçırıyoruz 
(77 puan) tarafından
Aslında detay en çok Dr hasan Hüsnü eren hocanın Instagram ve YouTube sayfasinda ama şöyle söyleym mucize gbi bişi iyot un bir mineral olduğunu biliyoruz ama mantar egzama kaşıntı ateş kusma ishal hatta kanser hastalığı şeker hastalığı bir çok hastalıkta tedavi olarak kullanılıyor bende yıllardan beri geçmeyen ağız kokusunu gecirdj ve mantarim vardi vajinal o bile gecti
(2,910 puan) tarafından
İyot dediğin tuz mu anlamdım ki
(77 puan) tarafından
Tuz da bulunur denizde deniz urunlerinde bulunur ordan temin edilir ama çok az miktarda tuz daki oranj bu da ihtiyacımızı karşılamaz günlük almamız gereken belli bir doz var onu almadugimiz için vücudumuz çoğu hastalıkla savasamiyir
-Reklam-
0 oy
(979 puan) tarafından
Eşime biri tavsiye etmiş kullanan kişi yazmış ismini fln denicez bakalim
(449 puan) tarafından
İsmini banada atar mısınız bende bakayım bi
(77 puan) tarafından
Holistikmarket.com da var ama önce https://instagram.com/hasanhusnueren?igshid=YmMyMTA2M2Y= bu sayfadan iyice bakın nasıl ne iicn kullanacaginiza
(979 puan) tarafından
Vala bizim burda ki bı eczaneyi tavsiye etms kadın orda varms ordn alcaz
0 oy
(1,244 puan) tarafından
İyot kullanmak iyi de iyice araştırıp ne kadar nasıl kullanılır öğrenmek lazım her şeyin fazlası zarar kontrollü gitmekte fayda var
0 oy
(1,003 puan) tarafından
Ben kullandım :) kullanıyorum. Çok etkisii gördüm hele insanı ne kadr az uyursan uyu bile okadr dinç enerjik uyanıuor güne başlıyorsun ki... Sonra ayakk parmağımda birden fazla siğil vardı yeni kullandığım hafta farkettim ki hiçbiri yoook :) heryerde herşeyde kullanıma uygun bişey . Diş ve dişeti için sulandırıp gargara mi dersin sulandırıp yüzünü yikamakmi leke vb şeyler için. Hatta erkek kardeşimin vücudunda bir çeşit mantar vardı yayılmış bir şekilde düzenli kullanımda daha dün annem hepsi yok oldu gitti dedi. İyice araştırırsan daha çok faydasının olduğunu göreceksin.. 
(77 puan) tarafından
Holistikmarket.com da var https://instagram.com/hasanhusnueren?igshid=YmMyMTA2M2Y= ama önce bu sayfadan bakın nasıl kullanim yapacaginizi
(1,003 puan) tarafından
(77 puan) tarafından
Ne kadara aliyorsun
(1,003 puan) tarafından
En son 50 liraydı. Sayfaya mesaj atıp bilgi alabilirsin. Emziriyor ve çocuklara kullanım için %2 lik lugol öneriyorlar . Birde %5 olanı var duruma göre yazarsın zaten. Lakin faydası cidden çok fazla düzenli kullanımda sende gözle görülür bir fark göreceksin.
(77 puan) tarafından
Canm postu açan benim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 38 göst.
0 oy
3 cevap 76 göst.
27 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Efsun88 (198 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 28 göst.
27 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Efsun88 (198 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 41 göst.
13 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MinnieMouse (1,752 puan) tarafından soruldu

403,659 soru

12,093,817 cevap

36,388 kullanıcı

...