2 yaşında oğlumun yazın aşırı sicaklıklar başlamasından itibaren vücudu kizarıp kaşınmaya başladı, doktor krem şurup verdi ama pek işe yaramadı gibi. Havalar serinleyince kızarıklıklsr geçti kaşıntı hala devam ediyor. Vücudu geçtikten sonra ise popo bölgesine attı. bel kısmı acayip noktalı kizarık ve deli gibi kaşınıyor. Genital bölgesinde kasiklarında zaten en başından beri vardi ama pipisinde hiçbişey yoktu. Şuan ise pipisi acayip bi şekilde kızarık ve balon gibi şiş. Hiç bir krem işe yaramadı, sık sık bezini değiştiriyorum her seferinde su ile yıkayıp kuruluyorum çoğu zaman alıştırma külodu giydiriyorum ama yine de git gide kötüleşti. Ne yapacağımı şaştım kaldım, nedir neyin nesidir anlamadım doktorda bir şey demedi. Mantar olmasından korkuyorum. Eşime söyledim ya tekrar aynı doktora ya da farkli doktora götürelim diye. O da sadece bez baglama alistirma kulodu giydirme camasirlarini ütüle falan dedi. Bunları yapiyorum zaten ama cocuk mahvoldu. Son çare sirkeli su ile yıkadım daha krem sürmedim umarım iyi gelir. Siz ne diyorsunuz böyle bişey ile karşılaşan oldu mu fikri olan var mı?