Çok kısa şuraya içimi döküp silcem snra bu postu. Babam ben bekarken hep kız kardeşimi kollardi sürekli yaşı küçük evet ama suan dana kdr yani odasını aşırı dağıtmış geçen geldim de iki aylıktim odasini topladm gittim şimdi aşırı bir şekilde dağıtmış odasını ağır ağır şeyler var süpürge olsun bazayi felan çekemem yani kuzenim geldi il dışından topla bak odani dedim babam bana kızdı arkadaşlar 5 aylık hamileyim yaa nasi kaldırayim ağır !!? şuraya iki kafa dinlemeye geldim zehir ettiler ben ne dersem batıyor kardeşler arasi bu kadr ayrim olmaz. Babamla siyaset konusunda anlaşamadıgimiz için beni susturmak ister hep yanında siyaset konuşmam ama kafalar bir değil işte açık biriyim onada sinir oluyor . Isınmıyor bana tmm ama kötü biri değilim kötü bişi yapmadm Eşimle konuştum evlendim yani niye bu kdr sinirli bana anlamıyor . Anne tarafında aşırı sevilen biriyim şen şakrak biryimdir herkese tavsiye veririm ve iyi gelir vu tavsiyelerim bekarken kendi evinizde aşırı sessiz biriyim konuşsam batar babama çünkü yani herhangi bişi ne dersem yani . Eşimle evlendik kayinnayla bir yaşıyorz ordan biraz nefes alayim diye buraya geldim burda da ağlıyorum nereye gitsem ağlıyorm hayattan bıktım hiç zevk almıyorum. Tek duam Allah güzel ölüm nasip etsn bana doğrurmadan çok kötü psikolojim aşırı kötüyüm .