0 oy
118 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (269 puan) tarafından
kizlar benim.ilkim normal dogum.oldu suan ikinciye 6 aylik gebeyim

oglum geceye kadar 2 lere kadar uyumuyor bende onla.beraber uyumuyorum gunduzde haliyle gec kalkiyorum ev işi kahvalti derken 3 oluyo saat sonra oglum uyuyo 6 gbi parka gidiyoz park uzak 15 dk falan mesafe var

ordada 2 tur yurume alaninda tur atyorm sonrada oglumu oynatp eve.geciyorz 

yinede doguma fayda edermi acaba azmi yuruyorum

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gece 2 ye kadar uyumuyor dıye bısey yok canım cok saglıksız boyle uyku mu olur bebek dedıgım gece 2de yatar oglen 12de mı kalkar, alıcaksın odaya 9da yatana kadar ısıkları kapatıp dıretıceksın dıger bebegın dogunca nolucak boyle
(269 puan) tarafından
ah canm uyumuyor malesef naptysam faydasiz eşim erken uyuyor bu kez oda kiziyor cikin uyuyamiyorum diyir  2bck yasinda
tarafından
Canım salonda ısıkları kaptıp kapuyı kapat o zaman ınan saglıksız bak cocuk gelısemez cocugu buyuten uykudur aksam 19.00-02.00 gelısme hormonu salgılanır uykuda hıc faydalanmaz boyle
(269 puan) tarafından
gunduz uykusunu kesym dedim bu kez aksam 6 da uyuyor 10nde geri uyaniyor ve gecelere kadar uyumuyor
-Reklam-
0 oy
(8,084 puan) tarafından
15 dakikalık bir mesafe çok da fazla değilmiş aslında Park için. Yani biraz az geldi yürüyüş yapman ama ilki de normal doğum olduğu için ikinciye genelde kolay diyorlar. Rahat ve sağlıklı bir doğumun olsun inşaAllah
(269 puan) tarafından
son haftarda egzersiz falanda yapcam zaten kişin ortasinda digyrcam
0 oy
tarafından
Benim bütün yürüyüşüm evden okula okuldan eve kadardı o mesafede 5 dakika son haftalarda biraz daha fazlalaştırdım o kadar 
(269 puan) tarafından
peki normalmi digurdun
tarafından
Evet normal doğum yaptım saat 18de  sancı çekmeye başladım 19.07de oğlumu kucağıma aldım
(269 puan) tarafından
aa masallah ya darisi bana kac dk yuruyodun son haftanda
tarafından
Yarım saat sabah yarım saat akşam bahçeye inerkende hep merdiven kullanırdım eve çıkarken de aynı şekilde 8 kat
(269 puan) tarafından
bizim birinci kat bende son ayalrda merdiven inip cikicam

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 76 göst.
30 Ocak 2024 Diğer kategorisinde 35 (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 196 göst.
0 oy
2 cevap 68 göst.
26 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Ahsen (2,020 puan) tarafından soruldu
0 oy