0 oy
161 göst.
Diğer kategorisinde (150 puan) tarafından
Kizlar alıcı isimi diyor ne yazacam oraya nasıl yatircam bu parayi

4 Cevaplar

0 oy
(487 puan) tarafından
Bende az önce yatırdım bu sorunun cevabını gorenedigim için TOKİ yazdım aciklma kisminada TOKİ başvuru ödemesi diye belirttim umarım doğrudur.
(150 puan) tarafından
Ha tm cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Banka iban hesabini sizin adiniza actigi icin oendi adinizi yaziyosunuz tokide o hesaptan cekiyo
0 oy
(45 puan) tarafından
Kimin adına basvurduysaniz alıcı ismine onu yazacaksın canım 
0 oy
(3,676 puan) tarafından
Bakın anladığım kadarıyla TOKİ size halkbank'tan hesap açıyor yani o hesap sizin oluyor o yüzden kendi adınızı soyadınızı yazacaksınız açıklama kısmına daha TOKİ başvurusu yazacaksınız
(487 puan) tarafından
Anam ben alıcı ismine TOKİ yazdım açıklamaya başvuru ödemesi diye belirttim sorun olurmu ki ya
(150 puan) tarafından
Alıcı ismne TOKİ yazdim ben kabul etmedi sende nasıl etti
(487 puan) tarafından
Etti valla canım bilmiyorum ki ayrıntı banada şimdi dank etti kendi hesabınıza açıldığı için adımızı yazmamız gerekiyormuş umarım sorun olmaz
(3,676 puan) tarafından
Hesabı sürekli kontrol et para gitmezse zaten geri dönecek hesabına
(487 puan) tarafından
Bakıyorum canım ama şu an kırmızı yazı olarak görünüyor param eksildi fakat bekleyen provuzyonda sanırım geri gelsede saati geçmiş olur inşallah kabul olur ya bakalım kismet
(3,676 puan) tarafından
İşini şansa bırakma bankayı ara talimat ver onları hallederler
(487 puan) tarafından
Az önce msj geldi canım halkbank tan adıma hesaba para yatırıldığını dair olmuş demekki.tesekkur ederim cvplarin icin
(3,676 puan) tarafından
Rica ederim sevindim

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 532 göst.
2 Temmuz 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde gulistaN18 (2,212 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 31 göst.
5 Ağustos 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Yigidinannesi (273 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 473 göst.
0 oy
1 cevap 97 göst.
12 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Reyhan Karaca (788 puan) tarafından soruldu

403,617 soru

12,092,592 cevap

36,386 kullanıcı

...