Herkese iyi akşamlar güzel hanımlar. Çok uzun sure girmiyordum. Annemler gelmişti, eşim evdeydi falan filan derken 1-1.5 ay sadece arada giriyordum
Ve kızımla 2 3 gündür yalnız kaldık. Ay nedir bu ya. Ağlama krizleri, kendini yere atmaları. Annemler burdayken yaklaşık 2 hafta önce farketmiştim eve gelip anahtarla kapıyı açamayınca ve anahtarı alıp ben kapıyı açınca kızım yere yatıp ağlamaya başlamıştı. Yorulmuştur sıcakta diye geçer dedim, eşim le de pazardan geldik kızımın altını değiştireyim dedim bi ağlıyor inanılmaz şekilde, dışarıda birisi geçiyorsa kesin çocuğu dövüyorlar der. Tişörtünü giydirdigimda, bezini taktigimda veya cikartirdigimda vs vs durumlarda çok ağlıyor. Sonra 2 dk geçince hiçbişey olmamış gibi gülüp geziyor. Şuan 19 aylık, 20 geçecez birazdan. Iki yas sendromu böyle bisey mi? Elimden gelince özgürlük vermeye çalışıyorum, yemek yediğinde mesela hiç karışmıyorum istediği ne varsa veriyorum, heryeri batırıyor ama bisey demiyorum. Aa akşam mesela açmış dolabı pirinçi kutusundan çıkarıp heryere döküp yürüyecekmiş hanımefendi. Tabiki ona izin vermedim, elinden aldım. Anlatmaya çalıştım ama hiç duymuyorki bagirip agladigindan . Ve ne zaman geçer? 2 yaşını geçip sonra 3 yaş krizine mi bağlanıp gidicek. Kafami yiyecem uzun oldu kusura bakmayın. Herhalde sizlerle sohbeti özledim.