0 oy
209 göst.
Diğer kategorisinde (145 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar sizinle bişey paylaşmak istedim mutlu oluyorum böyle çevrem olunca ... 2 senedir mahallemde.kimseyi tanımayan biriydim kendi halimde oğlum.var 1 yaşında o bana arkadaş aslında buraya taşındığımda bı arkadaşımız vardı kız buraya taşın arkadaş oluruz seninle gidiş gelisimiz.olur seni yanlız bırakmam diyordu ama hiç insanatli çıkmadı ne arar ne sorar ne gel.der ne git der bende giderdim bakdim kendi gelmez bende gitmedim smdi yeni tanıştığım arkadaşım Mardinli  aşağıdaki komsum o kadar güzel insanlarki yardım sever bişey olunca hemen koşarlar bişey eksik olunca birbirimize yardım ederiz hep var olsun böyle güzel insanlar 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne güzel canım Rabbım hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah 
(532 puan) tarafından
Bende bizim mahallede kime selam versem çocuğuma sen bak benim bı kaç saat işim var diyip çocuk kitleme derdindeler . Kafamı dışarı çıkarmaya korkar Oldum
tarafından
Hahahahaa kız Allah iyiliğini versin bakma sende o sorumluluğu alma bence millette ne rahat yahu
-Reklam-
0 oy
(1,139 puan) tarafından
Dua et ne olur bana da gelsin öyle birileri.yalnızlıktan delirecem bunalıma girdim resmen.maşallah size Allah hep iyi insanlar çıkarsın karşına insallah

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 539 göst.
27 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Smile.boz.smile (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,561 göst.
+1 oy
3 cevap 309 göst.
20 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 270 göst.

Kategoriler

1,492,359 soru

24,384,689 cevap

348,951 kullanıcı

...