0 oy
75 göst.
Diğer kategorisinde (27 puan) tarafından
tarafından kapalı
Dogum yapmak zor mu sevgili anneler direk sezeryan daha mi mantikli
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

6 Cevaplar

0 oy
(2,099 puan) tarafından
Sezeryan çok mu kolay ki 

Anne olmak kolay değil birinde o anda çekiyorsun 

Birinde sonradan 

Sezeryan oldum ben bir ayda anca tamamen toparlandım
(27 puan) tarafından
Anladm canm ne bilim korkuyrm iste
(2,099 puan) tarafından
Ben normal yapacaktim kontrole diye gittim bı anda sezeryana aldılar

İlk defa ameliyat oldum ve oğlumun o sesini duymak herşeye bedeldi

Hiç korkma hangisi hayırlısıyla o olsun
(27 puan) tarafından
Onlar zaten olumsuzsa karar veriyo mu yani
(2,099 puan) tarafından
Tabiki normal gidiyordu benim kontrolde sıkıntı olduğu ortaya çıktı sezeryana alındım

Garantisi yok o yüzden akışına birak
-Reklam-
0 oy
(2,987 puan) tarafından
her doğum kişiye özeldir yani senin vücudunun dayanmasına bağlı herkeste farklıdır bu acı hissine göre. ben sezeryan oldum çok şükür pişman da değilim ameliyattan çıktım uyuşukluğun geçtiği anda hemen kalktım ayaklandim .. çoğu sezeryan yapanlar çok acı çektiğini söylüyor çoğu normal doğum yapanlar da keşke sezeryan yapsaydım bu kadar acı çekeceğimi bilseydim diyor yani herkesin doğumu kendine özeldir bunları düşünmemeye çalış akışına bırak 
(27 puan) tarafından
Haklisin da iste ne bilim ameliyetta sanki hemen oluveriyor:)
0 oy
(6,307 puan) tarafından
Hayır o kadar zor değil 

2 normal doğum yaptım 

Şahsi fikrim normal doğum dururken direkt sezaryen seçme onu da 7 kat kesiyorlar öyle kolay değil ki 
(27 puan) tarafından
Ne bilim ugrasmamak icin hemen rahme kesi atarlarsa o da zor
(6,307 puan) tarafından
Asil ameliyattan sonra uğraşacaksın bebeginle.hemen ilgilenmezsin çevremde çok kişi oldu agliyolardi açıdan günlerce çorba içtiler sadece tuvalete gitmek oturmak ayrı sıkıntı dediler
Hele birisi var 2 sene oldu diyor ki hala yeri sızlıyor ve ayaklarım üşüse anında ameliyat yerim sızlıyor diye
0 oy
(14,130 puan) tarafından
Kişiden kişiye değişiyor bu durum..ikisi de doğum şekli ikisinde de can geliyor dünyaya çok kolay demek basitleştirmek olur illaki zorlukları olacak.bir normal bir sezeryanim var gidişatına doktor karar veriyor zaten kendi fikrimi soyleyecek olursam az dikiş olacaksa normal doğum ama nornak olup çok fazla dikişi olanlar var böyle durumda da biraz doktorun ongerebilmesi önemli diye düşünüyorum  sen dusunup stres yapma önemli olan sağlıkla bebeğine kavuşmak ikisi de bir süreç neticede
0 oy
(18,367 puan) tarafından
Ilk gittiğim kadın doğumcuya çok zorlandığımı söylemiştim anneliğin kolay olduğunu sana kim söyledi diye gülmüştü :) sezeryan kolay mı günlerce kendi canın da acıyacak ama sen bebeğin telaşına düşeceksin 
0 oy
tarafından
Kendi istegimle sezeryan dogum yaptim canim normalden cok korkmustum burda okuduklarimdan cok guzel gecti 3 gunde ayaklandim amaaaas 7 ay oldu belim hala agriyor :( markette calisirdim onceden ne isler yapardim ne koliler tasirdim suan asla yapamam belkm kopar 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 44 göst.
20 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur_lina (82 puan) tarafından soruldu

410,832 soru

12,362,513 cevap

41,681 kullanıcı

Kategoriler

...