0 oy
234 göst.
Aile kategorisinde (63 puan) tarafından
Kızlar sizlere akıl danışmak istediğim bi konu var çünkü ben aklımı kaybetmek üzereyim. Boşanmaya karar verdiğimden bahsetmiştim. 2 senedir evliyim büyüklü küçüklü her olayda her tartışmada boşanma mevzusu gündeme geldi. Karşı taraf beni hep bununla tehdit etti. 5 yıllık sevgililik döneminde ayrılığı bir kere ağzına almayan adam evlenince boşanma delisi oldu. 2 kere de boşanma dilekçesi önüme getirildi. İlkinde evi terketmiştim aylarca dönmemiştim beni sindiremeyince hem dilekçeyi önüme getirdi hem de kendi tutuştu seviyorumlar boşanmak istemiyorumlar havada uçuştu. Sen beni bu hale getirdin dedi oysa ben sadece biraz daha zaman istemiştim getir dilekçeyi inceldiği yerden koparalım demedim. Neyse aradan bir sene geçti şimdi ikinci defa önüme geldi bu dilekçe. Dilekçeyi getirmeden 10 gün önce tartışmıştık beni evden kovmuştu. Ondan öncesinde herşey yolundaydı ama. Gayet iyiydik aylardır. Ev için en ufak bi harcama yapmamaya başladı ve 9 dan sonra eve yatmaya geliyordu bi tek. Annemle tartışmışlar yarım saat sonra da dilekçeyi getirdi zaten. Anneme de kızın gitsin evimden demiş. Bana da gelip ben sinirle söyledim gitmek zorunda değilsin dedi. Sen git öyleyse dedim. Artık seninle aynı evde yaşamak istemiyorum ben gittikten sonra dönersin dedim. Kabul etmedi. Orası benim de evim 1 aydır birbirimizi görmezden geliyoruz yine öyle devam edelim dedi. 2 gün eve geldi gitti. Şimdi 1 haftadır hiç yok hiç gelmiyor. Eşyasını falan da götürmemiş. Sizce amaç ne? Annem arayıp gel demeni bekliyor yine seni sindirme çabası diyor. Bir de güya dilekçeyi imzalayıp verecektim boşanma davası açacaktı hemen. Dilekçeyi elime verir vermez ortadan kayboldu adam. Bu adam ne yapmaya çalışıyor? Evimi terketmeli miyim sizce? 

6 Cevaplar

+1 oy
(10,976 puan) tarafından
Evini terk etme. Annen kaynananı arasın. Yada baban kayınpederini güzellikle konussun. Biz kızımızın arkasındayız dilekceyi verip kayboşmuş 1 haftadır eve ugramıyormuş desin. Gelsin halladelim  imzaları desin de bir tutuşsunlar. Unutmamalı ki ailesi arkasında olana hiç birsey olmuyor. 
(63 puan) tarafından
Canım o pislik insanlarla annem görüşmüyor. Anneme çok terbiyesizlik ettiler geçen sene yine bu küslük sırasında asla annemi muhattap etmem onlarla. Bu yüzden karnımı ve eltimi aradı. Benim öküz niye onları aradım diye sinirlenip annemi geri aramış ve tartışmışlar .
(10,976 puan) tarafından
Bak yavrum hersryi koparacaksan sen ac davayı
-Reklam-
0 oy
(2,360 puan) tarafından
Yani kafanı karıştırmak gibi olmasın ama başkası mı var hayatında ki kendi evlilik hayatından bu kadar soğudu. Birde senin yapabileceğin bir şey kalmamış sen büyükleri devreye sok en iyisi. Yıpratma daha fazla kendini.
(2,360 puan) tarafından
Kafası çok farklı bir insan o zaman
(2,360 puan) tarafından
Arayıp sormuyor mu hiç. Birde çocuğunuz yok mu
(63 puan) tarafından
Hayır 1 haftadir eve gelmiyor 1 aydır zaten şu boşanma konusu dışında hiç muhatap olmadık. Çocuk yok.
(2,360 puan) tarafından
Valla çok normal görünmüyor canım ailesinin haberi var mı evine gelmediğinden. Yok ku ailesi tarafından aklı başında birileri amca dayı filan çekindikleri birileri onlarla konuş bence.
(63 puan) tarafından
Ailesine şimdi saydırırdım da neyse canım kısaca sana şöyle söyleyim hepsi ******** anası babası herkes köşesine çekilmiş olayları izliyor geçen sene de ilgisiz kaldılar bu yüzden aramız açıldı zaten görüşmüyorum onlarla
0 oy
(2,062 puan) tarafından
Eski bı postta işinden uyandığımi düşünüyor demişsiniz acaba onu bu gelgitlere o durum nu getiriyor...
(63 puan) tarafından
Sorun ordan çıktı zaten ama diyorum ya büyüklü küçüklü her sorunda boşanma gündeme geldi yoruldum artık
(2,062 puan) tarafından
Ezik hissediyor.
Muhtemelen siz işten çıkınca eski mutlu hayata devam edecek. İyi davranmaya başlayacak.
Ama olası kavgalarda bu durum sıklıkla yaşanacak.
(63 puan) tarafından
Evet ne olduysa ben işe girdikten ve onun ne iş yaptığını çevremden sakladıktan sonra oldu. Eski postlarımı okuyup bana bi akıl verir misiniz lütfen ne yapacağımı şaşırdım. Son 4-5 postta olaylardan bahsettim zaten.
(2,062 puan) tarafından
Öncelikle ne iş yaouir ve ne mezunu
Siz ne okudunuz ne iş yapıyorsunuz aktif olarak
(63 puan) tarafından
Özelden yazıyorum canım
0 oy
(2,634 puan) tarafından
Bu erkeklere firsat vermeyin evden o gitsin boşanma davasını açarsa de nafaka tazminat iste kendisi defolup gitsin evinden cikma 
(63 puan) tarafından
Nafaka tazminat istemiyordum ama hem isteyeceğim hem de davayı ben açacağım
(2,634 puan) tarafından
Kesinlikle iste hayat şartları kolay değil bu hayatına  etti ama artık fırsat verme
0 oy
tarafından
Bilmiyorum ama ben Allah'ın ayetine inanırım ... Hamdolsun Rabbim e her zorluğa bir kolaylık yaratmış. Aynı anlattigin gibi bı olay dinlemiştim bı ablamizdan 3 gün evde bakara suresini aç bırak bütün evde okunsun sen dinlemek zorunda değilsin işlerini yapabilirsin ama evin içinde okunsun... Rabbim elbet hakkınizda hayırlı olanı verecektir. Benim eşimle aram o kadar bozuktu ki gözlerimin içine bile bakmıyordu dün sabah açtım bakara suresini okundu evde akşam misafirliğe gitmiştim geldim eşim bana sarıldı sevdiğini söyledi çok şaşırdım . Sonra aklıma geldi gözlerim doldu . Rabbim hepimizij gönlüne göre versin... 
(63 puan) tarafından
Vardır rabbimin bir bildiği. En ufak bi ümidim kalmadı ama olmazları olduran da Allah değil mi? Kalbim belki yine yumuşar ama özür dileyecek sadece benden değil ailemden de çünkü annemi de çok kırdı üzdü. Çok kırgınım. Eve gelince tedirgin oldum farkettim ki hiç muhatap olmak istemiyorum yüzüne bakmak istemiyorum çünkü nefret ettirdi kendinden. Bu nefretini yok edecek olan da o. Ama o inadı, kibiri var ya o bütün umutlarımı yok ediyor işte. Allah büyük. Kendimi iyi veya kötü olacak olan herşeye hazırladım. Herşey Allah’tan . Bu iş bitecekse de vardır rabbimin bir bildiği. Ama eğer sonu hayırlı olacaksa ondan başkasıyla mutlu olamayacaksam Allahım hayırlara çıkarsın inşallah sonumuzu. Kolay değil yuva kurmak ama yıkmak ne kadar da basit. Bende kopuk bi ailede büyüdüm annem babam ayrıydı babama doyamadım hatta doyamadan kaybettim Allah rahmet eylesin inşallah. En azından çocuğum yok benim çektiğim acıları o çekmeyecek tek tesellim bu ama ben her halükarda acı çekeceğim elbet çünkü yıkılan benim evliliğim. Eve gelmemesi, şu kıymetsizlik değersizlik hissi bile canımı çok yakıyor. O büyük kavgadan daha 1 hafta öncesine kadar öpüyordu kokluyordu aşığım sana diyordu dengesizliğinden yoruldum artık bi anda herşeyi yakıp yıkmasından çok yoruldum . Ağlıyordum sabahtan beri bakarayı açınca ağlamam bile durdu derdi veren Allah dermanını da verir inşallah .
tarafından
Amin inşallah canım . Böyle düşün hep hakkında hayırlısını iste kendin için . İnşallah bakara suresi derdinizin dermanı olacaktir   
Rabbim hakkındakine gönlünü razı etsin inşallah
(63 puan) tarafından
Rabbim hakkındakine gönlünü razı etsin ne kadar güzel bi dua canım benim. Allah razı olsun rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah.
tarafından
Amin inşallah canım :)
tarafından
Eşinle durumunuz yani Bakara suresi dinleyişinin sonucunda ne oldugunu yazmak istersen özelden yazabilirsin canım :)
0 oy
(4,651 puan) tarafından
Ne istediğini ne hissettiğini bilmeyen biri sanki.bu gel git ler hem kendini hem seni yorar. Aklı ksrışık sanırım farklı kişilerden akıl alıp kim ne derse ona göre fikri değişiyor sanırım. Zor bir durum Allah yardımcın olsun 
(63 puan) tarafından
Çok aşırı dengesiz. Haklısın onu bilmem de beni çok yordu yıprattı. Çok çaresizim. Şimdi tüm evin yükü benim üstüme kaldı. Allah bilir kirayı verdi mi. Ev tam takıp gidip alışveriş yapacağım. Ben nasıl katlanacağım buna kim için katlanacağım. Çekip gideyim diyorum çarem kalmadı.
(4,651 puan) tarafından
Al karşına sakince adam akıllı kesin dille konuçcaz de.boşanmak istiyormusun istemiyor musun tek cevap evet yada hayır. Herkes baksın ona göre hayatına de.
(63 puan) tarafından
Ben boşanmak istiyorum.
(4,651 puan) tarafından
O da.istiyorsa herkesin hakkında hayırlısı olsun.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 491 göst.
16 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Nzl89 (1,165 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 238 göst.
16 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Anne.adayii (837 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 295 göst.
28 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Babygirl babyboy (1,347 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 526 göst.
19 Aralık 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

381,947 soru

11,434,752 cevap

35,002 kullanıcı

...