0 oy
397 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (874 puan) tarafından
2 yıllık evliyim gurbetteyiz éşimin ailesi ısparta benimkiler erzurum eşimle ben adanada yaşıyoruz hamilelikti doğumdu bebekdi derken ilk defa izne çıktık ama ben hiç bir yere sığamıyorum eşim ailesinin yanındada kendi ailemin yanındada rahat edemedim en ufak yönlendirilmeyi hazmedemiyorum mesela çocuğum belirli saatlerde yer ve özel bi besini yoktur biz ne yersek onlardan ama annen ve babam bu çocuk aç buna mama almıyorsunuz falan diyo sürekli çok canım sıkılıyo halbuki bebeğim gelişimide çok iyi 13 aylık 12 kilo 

Biri gelsin istemiyorum kalabalığa girmek beni çok yoruyo kendi halime dışarı çıkmak bebeğimle ilgilenmek istiyorum biran önce eşime kavuşmak onla vakit geçirmek evime duzenime dönmek istiyorum  

Bunlar gurbette yanlız yaşayanlar için normal mi yoksa ben mi asosyalleşiyorum 

17 Cevaplar

+1 oy
(12,777 puan) tarafından
Valla ben annemlere gidince eve dönmek istemiyorum 
(874 puan) tarafından
Acaba aileylemi alakalı bekarken abimlerde birlikti şimdi herkes ayrıldı sanki annem bizden rahatsız gibi dilede getiriyo başım beynim kaynadı halbuki abimin çocukları evleri ayrı olsada hep orda bir + olarak kızım ve ben
-Reklam-
0 oy
(2,987 puan) tarafından
Kız bende gurbetteyim ailem Mersin kaynanam gil Adıyaman bizde Mardin'de yiz ben sürekli gider kaynanamda annemde kalırım iki yerde de çok rahat ederim valla nxjskdh
(874 puan) tarafından
Ben galiba yanlızlığa çok alıştım
0 oy
tarafından
yok cnm evlenip ev ayirinca bir yere sigamiyorsun gurbetle ilgili degil
(874 puan) tarafından
Valla çok ozledim evimi eşimede dedim hafta içine bilet al diye
tarafından
oyle oluyor bende bir yere gitmek istemiyorum
0 oy
tarafından
Bende gurbetteyim ama aileme gitmek için can atıyorum yalnızlıktan çok sıkıldım 
(874 puan) tarafından
Bende çok can atıyordum biran önce gideyim abimin eşiyle çok hayal kuruyorduk o gelince iyim yine ama biran önce tek yasantıma geri dönmek istiyorum
0 oy
(449 puan) tarafından
Normal bende o durumdayım 
0 oy
(301 puan) tarafından
Bende böyleyim evimde tek başıma mutluyum öz annemde bile 3 günden fazla kalamiyorum 
(2,291 puan) tarafından
Bende evde tek cok guzel :)
0 oy
(2,948 puan) tarafından
Benm degistirdigim 3ncu şehrim 4ncu evim bu.

Arkadaşlarım oldu severim 

Ama burda 1 sene oldu uzaktan merhabalaştigim olsada gidişli gelişli yok kimse henüz.

Düşük yaptım çocuğum da yok 

Kaynanamlara yakınız yaz zaten bi telaşla bir ayı annemde bır ayı kaynanamda geçiyor bana gelenler oluyor akrabam arkadaşım yatılı öyle yetiyor bana simdilik.  Yani lojman olsa bulurdum ama burda apartmanda kimseyi doğru dürüst gördüğümüz yok.

Nasipse birileri girer zaten hayatımiza zorlamiyorum illa biri gelsin hayatıma diye elbet olur kismetse
0 oy
(5,138 puan) tarafından
Valla bende annemlerden dönmek istemiyorum 1.5 aydır burdayım hiçte özlemedim.çünkü orda aşırı asosyal oluyorum.eşim hiç bi yere götürmez
0 oy
(8,021 puan) tarafından
Ben 4.5 senedir evliyim alışamadım. Annemlerden dönmek istemiyorum dönünce 10 gün kendime gelemiyorum istemsiz ağlıyorum. Şimdi de çok özledim daha yeni döndüm Bi de yeni taşındık oğlum ortama alışsın diye bu ay gitmedim Ekim de gitcem Allah izin verirse
0 oy
(2,291 puan) tarafından
Ben evde yalnız kaliyorum cok seviyorum kalabaligi kafam kaldirmiyor hem kapaliyim gec kapandim 25 yaslarinda kapalilik cok zor geliyor kapali durmak istemiyorum o yuzden evden pek cikasm gelmiyor uzun sure kapali durunca sanki ates basiyor p yuzden bi yere gidesjm gelmiyor evde takılıyorum cok da guzel sessizliği yalnızlığı seviyorum. Zaten arkadaslarimla da bir araya gelince cok konuşasım gelmiyor belli konular konuşuyoruz cocuklarla vakit gecirmek hosuma gidiyor. Cok düşünen bir insan olduğum için sessizim sanirim :) 
0 oy
(2,951 puan) tarafından

Bende ailemi aşırı özlüyorum kendi evime dönmek istemiyorum kendi evime alışamadım annemsiz bir yer bana hiç mutluluk vermiyor eşimi pek özlemem dogrusu çok bağlı değilim eşime çok soğudum  bu arada nerelisin

0 oy
(973 puan) tarafından
Benim ailemle aynı memleketteyim çocuklarımla giderim anneme çokta rahat ederim kayınvalidemler başka memlekette onlarda da kalırım rahatım yani hatta eve gelince sıkılırım kocam sıkıldım senden anama gidiyorum ben der çocukları toplar giderim severim kalabalığı ayrıca ölümlü dünya kimin kimden önce öleceğini Allah bilir tabiki ama annem ölürse keşke daha çok görseydim demek istemiyorum ailelerimiz iyiliğimuzi düşünüyor ayrıca yaşlı insanlar alttan almak gerek bizde anneyuz binbir emekle çocuklarımızı büyütüyoruz nasıl annelerimiz bizi buyuttuyse böyle düşünün ve ailenizle olmanın keyfini çıkarın 
0 oy
tarafından
Esim ve bn hep tekt 3yil oldu kimseye maddi manevi minnet etmdik fazla takma insanları 
0 oy
(13,717 puan) tarafından
Eşle alakası yok canım bence bilmiyorum ama ben hep öyleyim cocuk olmadan önce de öyleydim hep bi akıl verme derdindeler bu anne baba için değil dışarıdakiler yani insan bence kendi kabuğunda daha rahat en azından ben oyleyim
0 oy
(1,081 puan) tarafından
Beni anlatmışsın canım. :-) yalnızlığa alışıyor insan. Alışınca da kendine yetmeti öğreniyor. Başkası tarafından gelen en ufak cümle bile rahatsız ediyor. Eşimden başkasını yanımda görmek istemiyorum. Batıyor.
0 oy
tarafından
Bende öyle bi durumdayim ama anneme falan gidince gayet mutluyum sadece burda artık çevre yapmak istemiyorum kimse bana gelsin ben kimseye gideyim istemiyorum :) sadece annemler gelir zaten onlar da sadece mutlu olurum

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 252 göst.
16 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kadriye 35 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 85 göst.
15 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Guldnz124 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 237 göst.
31 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,138 soru

12,332,116 cevap

39,259 kullanıcı

Kategoriler

...