0 oy
198 göst.
Aile kategorisinde (827 puan) tarafından
2 buçuk yaşında bi kızım var öğlenleri zor uyutuyodum neyse öğle uykusunu bırakmak istiyo heralde dedim 2 gündür uyutmuyorum öğlenleri ama gece olunca yine zar zor uyutuyorum ayağımda sallıyorum kalkiyo gidiyo anca bi babasına gidiyo bi bana bir turlu uyumuyo 2 kişi zar zor uyutuyorum geceleri sizinkiler nasıl?

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aynı benimki de fıtık oluyorum saldım ben artık neyi ne zaman yapmak istiyorsa öyle yapiyor 
(827 puan) tarafından
En az 20 kere kalkıp geri geliyo ya uykusu da var halbuki bir yatınca da hemen uyuyo
-Reklam-
0 oy
(7,666 puan) tarafından
Kız birka uyutma benmkide öyleydi bıraktım ben gidiyorum yatmaya geliyomusn diyorum hayır diyor sonra bu bakiyom arkamdan gelmiş :) üstüne düşme uyur o üstüne düştükçe inatla uyumuyorlar
(827 puan) tarafından
Hayır uykusu da var bu inat niye anlamıyorum yatınca da hemen uyuyuveriyo:)
(7,666 puan) tarafından
İşte bizi sinir etmek için cnm :) bırak kendi uyusun bı zaman sonra alışır
0 oy
(14,123 puan) tarafından
Benim oğlum da 26 ay salladım ne zaman kestim ozaman düzeldi uykusu
(827 puan) tarafından
Benimki sallamayınca uyumuyo ki kalkıp gidiyo ya da yuvarlaniyo değişik hareketler yapiyo durmuyo hiç yerinde bor kere 1 saat bekledim belki uyur diye yok asla uyumuyo
(14,123 puan) tarafından
İşte benimkide sallanmadan uyumuyordu ama istikrar lazım birkaç gün zorlandık ama sonra oturdu ondan snrq da düzene girdi gece uykusu bile
0 oy
tarafından
Ayy suan yatakta tepemde ben yat diyorum  o kalkiyo 
(827 puan) tarafından
Allah kolaylık versin:)
0 oy
(6,305 puan) tarafından
Yok şükür vakitleri gelince uyurlar küçük 2.5 yaşında büyük 4 yaşında gündüz de 1 defa uyurlar ama sabah 6.5 7 gibi de ayaktalar 
(827 puan) tarafından
Sabah ta çok erken kalkiyolarmis
(6,305 puan) tarafından
Evet cnm 9 da da uyuyorlar gece gündüz de 2 gibi uyuyorlar yinr
0 oy
tarafından
Çok şükür düzenimiz var. 2 de doyurur yatırırım yanına yatarım 10 dk ya uyur. bazen 4 de kalkar bazen 5 6. Akşam da 10 11 arası yatırırım yine aynı şekilde. 
(827 puan) tarafından
Maşallah canım ne guzel:)
0 oy
(12,117 puan) tarafından
Kacta kalkiyor sabah
(827 puan) tarafından
Değişiyor hiç düzeni yok 8 9 10
10 a kadsr uyuduğunda öğle uykusu yaptırmiyorum gece uyusun diye yine ayni
(12,117 puan) tarafından
10 zaten cok gec o yuzden sordum canim:)  en gec 7.5da kaldirman lazimki erken uyusun. Benimki 2 yasinda o.kalkmazsa ben kaldiriyorm
(827 puan) tarafından
7 buçukta kaldirdiginda öğlen uyutuyormusun yoksa direkt akşam mi uyutiyosun
(12,117 puan) tarafından
Oglen uyutuyorum canim 7.5da kalkiyo 12 gibi yatiyo en fazla 1.5 saat ama kaldiriyorum sonra fazla uyuyunca gece gec uyuyo
0 oy
(4,857 puan) tarafından
Kız bir yaşında sabah uyandiktandonra.gunduz uykusu iki kere uyur bazemde bir kere öyle uykusunu gece yatırırken çok uykulu olduğundan sutununicer içmez gözlerini kapatır yatiririm .

Oğlum da Aralık'ta 3 yaşına girecek şuan 2. 5 sayılıyor sanirim oğlumda sadece öğlen uykusu uyur yerde oynaya oynaya dalar uykuya ama gece olduğunda sütünü içer uyuyana kadar yatağının başında beklerim ve şuan beklemedeyim iyice dalsin kalkicam
(827 puan) tarafından
Allah kolaylık versin:)
(4,857 puan) tarafından
Amin amin inşallah ama sizde yavaş yavaş kendi kendine uyutmaya çalışın yatağı varsa eğer alıştırması biraz zaman alıyor ama insan rahat ediyor :)
(827 puan) tarafından
Bir kac kere denedim saatlerce bekliyorum bende yatıp yanında yok ya kalkiyo gidiyo ya da yuvarlanıp duruyo ama uyumuyo keşke bi alışsa da rahatlasam artık bende
0 oy
(375 puan) tarafından
Benim oğlum20 aylık. Uyurken kulak çekiyor. Bazen 45 dk. Falan sürüyor uyuması. Allahım kulaklarımız koptu koptu :D babasının da benim de kulaklar pert. Gündüz ben gece babası uyutuyor perişanız :D 
(827 puan) tarafından
Ah bu bebeler çok fenalar canları sagolsun:)
0 oy
(9,538 puan) tarafından

2 yaşında bugün tam uyur sabah isim var derken uyumuyor asla gitmiş motor sürüyor daha :'(

(827 puan) tarafından
Uyku saatleri gelince enerjileri tavan yapiyo bunların zaten:)
(9,538 puan) tarafından
Anammm dur geldi motoru kaldirdi yastığı aldı annee yatacam diyor
0 oy
(50,853 puan) tarafından
4 yasinda hala zor uyuyo ☺️ babasi evdeyse oda bizimlq.yataga gelmek zorunda zaten kizim.uyuyana kadar bakiyorum uyumus oluyo ☺️
(827 puan) tarafından
Uyursam biseyler kaçırmaktan korkuyorum diyolar heralde:)
(50,853 puan) tarafından
tabi dur su.cizgi filme bakayim dur bitti.yeni ne baslicak babamda bizimle uyusun baba babaa gel toplayip getiriyor adami satasiyo oynuyo bastan bi kuduruyo bazen sabrim tasiyo.kiziyorum cileden ciktigimda oluyo yalan degil . bana sarılıp uyuyo ama babasi arkasinda olacak kalkmicak eee degilse babamı beklicem diyo☺️
0 oy
(954 puan) tarafından
Evet benimki de öyle çok direniyor uyumamak için elini tutuyorum yaninda uzanıyorum uyur gibi öyle uyuyor 
(827 puan) tarafından
Uyuyunca biseyler kaçırmaktan korkuyorlar
0 oy
(1,819 puan) tarafından
Ben ayağımda salladığım halde hemen uyuyan çocuk gitti başka çocuk geldi şimdi 2 yaşına girdi inanılmaz zor uyutuyorum ama ben galip geliyorum 9 bucukta uyumuş oluyor her nekadar savaş olsada aramızda  ☺️
(827 puan) tarafından
2 yas sendromudur o kolay gelsin:)
(1,819 puan) tarafından
Ahhh sağolasın ☺️

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 139 göst.
3 Mart 2024 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,262 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 128 göst.
4 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MimozaCicegi (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 509 göst.
0 oy
10 cevap 223 göst.
17 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,896 puan) tarafından soruldu

404,555 soru

12,119,132 cevap

36,467 kullanıcı

...