0 oy
195 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar kızım çok ağır pişik oldu ben de hametan kullanıyorum. Etkisini göstersin diye ince bir tabaka halinde sürüp iyice yediriyorum ama doğal olarak benim derime de işliyor ben sürdüğüm için. Sizce sıkıntı teşkil eder mi?  Alırken eczaneciye sormayı unutmuşum ben. 17+5 gebeyim soruyu sorma sebebim bu.

7 Cevaplar

0 oy
(1,081 puan) tarafından
Fito kullandım canım ben hamile iken
tarafından
Canım içeriğini  bilmiyorum ilacın yani kullanmamalı mıyım?
(1,081 puan) tarafından
Kullandığım veya kullanacağım ilaçları doktora soruyordum canım ben doktor tavsiyesi üzerine kullanıyordum. Bende agda yapınca tahriş oluyordu. Bikini bölgesi doktor madecassol veya hametan derdi. Bende fito var kullanabilir miyim derdim. Kullanabilirsin derdi doktorum
Sende sorabilirsin.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sanmıyorum       
0 oy
(15,846 puan) tarafından
Yok ya bişey olmaz. Bebekler bizden daha hassas onlara kullanilan şeyi hamileler rahatca kullanabilir. Bu kadar ince düşünme herkes tonlarca makyaj yapiyor alkol bile tüketiyor. Yine bişey olmuyor. 
0 oy
tarafından
Bende kızıma travazol sürüyorum aile hekimim yazmıştı dedim ben korkuyorum hamileyim diye o yüzden eşim sürüyor dedim doktor yok bı şey olmaz dedi ama ben sürdükten sonra elimi.hemen su ve sabunla yıkıyorum
0 oy
(9,721 puan) tarafından
Hametan içeriği temiz ama istersen eldıvenle sür sen bılursın
0 oy
(1,830 puan) tarafından
Hamileliğin son ayında pişik yaşamıştım aile hekimim hametan vermişti kullandım bi problem yaşamadım 
0 oy
(1,315 puan) tarafından
Hametani ben hamileyken doktor çatlak için kullan diye vermişti karnıma surdum baktım hiç bir etkisi yok badem yağı kullandm yani sorun olmaz 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 45 göst.
0 oy
1 cevap 50 göst.
16 Mayıs 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde SunaySalih.. (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 135 göst.
14 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,206 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 271 göst.
27 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikii (712 puan) tarafından soruldu

411,396 soru

12,383,863 cevap

43,389 kullanıcı

Kategoriler

...