0 oy
125 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Selam kızlar ben 6 aylık hamileyim ve toplamda 1 buçuk kilo almışım karnımda yok hiç benimle aynı hamile kalanların karnı kocaman hep bel ağrılarım var bu ay çok zorlanıyorum kontrolde gidemiyorum eşimle gidecez ve eşim hep geceleri çalışıyor şuan evde tekim çok bel ağrım var kalça kemigime kadar ağrıyor bebek gelişiyor mudur geçen gün kayınvalidem acile götürdü doktor bebek iyi dedi ama gelişimiyle ilgili bilgi vermedi hareketlerini fazla hissetmiyorum böyle olan var mi

4 Cevaplar

0 oy
(2,918 puan) tarafından
Benim göbeğim de pek yoktu son ayda çıktı hamilekte 5 kilo verdim hiç kilo almadım  bebeğim gayet sağlıklı ve tombiş doğdu iç karnın benimki gibi geniş cnm bebek harekesziligine gelicek olursa kızıma hamileyken kızım çok sakindi sürekli uyku modundaydi bazen 2-3 gün gidemediğim olurdu doktora giderdim uyuyor dediler kimin ne dediğine bakma cnm herkesta farklı oluyor saglila al kucağına inşallah cnm ❤️
tarafından
Çok teşekkür ederim canım benimde kızım olcak inşallah kilosu iyi olur 2 aydır kontrole gidemedim ayrıntılı ultrasonu yaptiramadim peki bel ağrılarım kemik ağrılarım normal mi süt içiyorum yoğurt yiyorum ama fayda yok
(2,918 puan) tarafından
Evet gayet normal cnm magnezyum ilacını almayı unutma birde hergun bir tane maden suyu içi çok iyi geliyor birde bebeğe kilo aldırıyor
tarafından
Sade maden suyu içemiyorum ama meyveli içsem aynı faydayı görür müyüm
(2,918 puan) tarafından
Onlardan içme cnm hiç sağlıklı değil  aslında bir iki defa içsem alışırsın bende nefret ederdim şimdi bağımlısıyım. Valla en güzel içecek benim için
-Reklam-
0 oy
(3,316 puan) tarafından
35 kilo alip doguma 102 girdigim için bilemeyecem canim ama kardeşim 10 kilo almisti sadece. Karnının olmaması rahim ve ic karin ile alakalı.
tarafından
Anladım canım kilo hiç normal değil yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun ben kuvezde kalır diye korkuyorum
(3,316 puan) tarafından
Acile gittiginde bi sorun olsa mutlaka soylerlerdi canım. Sen içini ferah tut. Kuvezde az kilo alimindan degil gelismezse koyarlar, insallah zamaninda sagsalim dogar bebegin. Bebegin suan daha hizli geliştiği için bel agrin kalca kemiği agrin oluyor. Bol bol istirahat et
tarafından
Anladım canım çok teşekkür ederim
0 oy
(198 puan) tarafından
İlk hamileliğimde kendi pantalonumla doğuma gittim 10 kilo aldım ama karnım yok gibiydi( ben kiloluyum) ikincide yeeimden kalkamıyodum karnım patlıcak gibiydi herkes ikiz yada üçüz sanıyodu gene 10 kilo almıştım. Bebek son ay çok hızlı gelişim sağlar senin ağrında magnezyum eksikliğindendir kontrole kadar sade maden suyu iç sodyum oranı düşük olanı tercih et ödem olmasın. Doktor magnezyum yazar ağrın hafifler karnında son ay büyür merak etme sağlıklıdır stres yapma kendine 
0 oy
(1,697 puan) tarafından
Gebelikte 7kilo verdim canim bisey olmuyor. Beslenmene dikkat et ama ben mecburi diyet yaptigim icin vermistim 6.aydan sonra icimin aldigi kadar herseyi yemistim. 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 5,676 göst.
0 oy
9 cevap 267 göst.
2 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Fadik63 (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.
9 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 70 göst.
28 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Prensannesizey (522 puan) tarafından soruldu