0 oy
144 göst.
Diğer kategorisinde (387 puan) tarafından
Merhaba kizllar 5 bloklu her blokta 16 kat ve her katta 4 daire olan 320 hanelik bir sitede oturuyorum. Ama kendimi çok yalnız hissediyorum. 2 çocuğum var biri 4 yaşında diğeri 7 aylık taşınali 2 yıl oldu. Tanıştığım kişiler oldu ancak samimiyet kurduğum gelip gittiğim kimse yok. Bir kişi vardı geçen sene onlarda taşındılar tayinleri çıkıp. Sosyal anlamda inşan ilişkileri anlamında çok yetersiz hissediyorum mutsuzum enerjim alınmış gibi. Neler yapmalı tavsiyelerinizi almak isterim aynı durumdan düzelen var mi

3 Cevaplar

0 oy
(3,316 puan) tarafından
Gurbete gelin geldim uzun calisma hayatim vardı bekarken dolayisiyla is sosyal cevre çoktu. Bi anda evlilik pandemi gurbet derken bilmedigim bi yerde yapayanliz aylarca evden çıkmadım. Kendi kendime vakit geçirdim derken hamile kaldım cok şükür ev arkadasim geliyor dedim. Ama bebek olunca komsu gelen giden istiyor insan. Komsularla ayak ustu konuşmalar vs yapip geciyorduk. Biri kahveye gelmek istedi buyur ettim derken digeri ben cagirdim çağrılana gittim. Sonra dedim oturarak bekleyerek gelen giden yok. Cok şükür kapisini çalacagim halimi soran insanlar var artik. Sen davet et, siteyse oturma yerleri yada cocuklari oynatmaya indir orda zaten muhabbet açılır buyrun bi kahve icelim dersin belki kafani saran insanlar olur
-Reklam-
0 oy
(5,490 puan) tarafından
Benim de ihtiyacım var öyle bi tavsiyeye. Bu saate kadar mutlu olan insanlar ayakta durmaz zaten
0 oy
(4,172 puan) tarafından
Bazen yanlızlık daha güzel inan ki insanlar hep menfaatçi çıkarcı yanlız kalmanin tadını çıkar bence 2 tane de çocuğun varmış onlar sana yeter zaten

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 135 göst.
6 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,305 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 106 göst.
0 oy
2 cevap 164 göst.
8 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Nurtopum (695 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 240 göst.
9 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Glstanbeste (299 puan) tarafından soruldu