Ben haftada 1 gidiyorum görümcem kendi baba evinde 3günde bir geliyir. Ve ben haftada 2 defa gitsem kaynananım ağzı burnu eğiliyor kızı gele bilir gelin yok ama. bana bişey demiyor dese ağzının payını verirem bazen eşime laf sokuyor. Eşimde sinirleniyor annesine banada diyor lütfen çabuk gel eve ağzına laf verme annemin diye. Eşime kalsa sorun etmez kaynana olacak hep suları bulandırıyor. Kaş ayrı evde yaşasaydık diyorum . Bir yere gidince tiken üstünde duruyorum eve gidince suratını görücem diye
Hergun gidiyorum annemle aramizda 1 sokak var
Daha dün oradaydım cuma günü akşam gittim dün akşam üzeri geldik oda mecburi market pazar vardı neyse benim eşimin a.sa.lak aileside öyle ayrı olduğumuz halde sa.lak saçma yine mi gittin derler ama kimin umurunda)) ben kocamı alıp gidiyorum gebersinler
Kimse de hiç bise diyemez karisamazlar onlar benim annem babam istediğim zaman gidiyorum,kaynanam başka şehirde düğün ertesi bize geldiler memlekete dönmeden görmek için,sonra oturdu bana güya nasihat vermeye kalkıştı annenin babanın yanına ayda 1 kere veya 2 ayda 1 kere git öyle çok gitmek olmaz dedi hic ses etmedim,evlendim 2 sene boyunca her hafta anneme gittim her gitmemde 2 gün kaldım bazen 1 hafta kaliyodum ve artık eşim gitmek istedi bi süre sonra,bi hafta sonu gitmesek neden gitmiyoruz diye sorardı anası da dediği lafla kaldı hic bilmiyoki oğlu daha cok hevesli kaynanasinin evine gitmeye simdi cocuklarda var her hafta olmasa da 2 hafta da bi kesin gidiyoruz 4 5 gün kalıyoruz
Allah'ın her günü ordayım
1,493,315 soru
24,399,526 cevap
350,006 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın