Kızlar ben kayınvalidem ve kayınbabam gille altli üstlü oturuyorum konuyu çok uzatmak istemiyorum ve direk konuya geçmek istiyorum
Beni çağırdılar yukarı çıktim bende gel kızım nasılsın iyimisin derler diye umdum bu arada hamileyim ve hamileliğim gerçekten çok zor geçiyor hergun ateşler içinde yanıyorum boğazının agrisindan sisliginden konuşamıyorum bile bu arada kayınbabam benim dayım evet öz dayım benim babam ben 5 yaşındayken vefat etti baba kelimesi benim için çok can acitici bir kelime ve ben dayımı babam yerine koymak için esimin babası olduğu için baba dedi evlendigimde beri ve hiç hak etmiyor yemek yiyorlar sofra açık gel kola iç dedi kayınbabam bende baba çok hastayım onu icersem daha kötü olurum teşekkür ederim dedim soğuk su doldurdu al bunu iç daha kötü ol dedi gerçekten ağlamamak için kendimi çok zor tuttum hiçbir saygisizligim olmadı ona karşı şimdiye kadar ve çok kötü oldum bu sözüne aşağıya indim ağladım dayanamadım
Eşime anlatamiyorum böyle şeyleri hamileyim bir kelime edecek mecalim halim kalmadı artık