Benim öz babam da bazen arar beni napiyorsun diye bende rahatsizim yatıyorum derim bende 35 haftaligim şuan neden niye noldu felan der halsizim derim oda gel bı tane vurayım kafana iyilesirsin der :)) babamı tanıyorum çocukluğumdan beri aynı espri yapar bekarken canım biseyler çekerdi bı bisküvi mesela alssana derdim bana adam bisküvi yer mi yav derdi. Bunlar tabiki şaka yüzün gülsün diye ama dayini tanıyorsun az çok şaka mı değil mi anlarsın şimdi . Eşimin dayisi geçen evde geldi rakı içiyor düğün vardı yeğenim gel iç bı bardak dedi yok dayı dedim güldüm kola koyayım bari dedi yok dayı zararlı dedim ikisini karistirayim için temizlensin kovid varsa gitsin dedi kahkaha atarak sağol dayı sen iç senin ki temizlensin dedim :):) eski insan olunca malesef bazen bazıları dengesizlik yapabiliyor ee sen de hamilesin ayrı hormon değişti ama oturup ağlama sakin kal. Bak bende hamileyim bana ne saçmalıklar söyleniyor ben direk iade ediyorum. Gerekli üslupla sonra kalkıp evime cikiyorum. Senin bı de evin ayrı benim arada ev içinden merdiven var :) aileyle oturuyorum. Tabi darlayamiyorlar beni öyle. Canım sana bişey diyim kimse öz anne baban gibi olamaz eğer ailen iyiyse başın sağolsun küçük yaşta kaybetmişsin ama kendi baban gibi de olamaz kesinlikle haa tabi istisna var olabilen de var benim kaynanam kendi anamdan daha yakın hamileyim yemek yemesem zorlar. Çalışırken arar sorar hastaysam yanımda olur. Kavga da ederiz ağız dalaşı da ederiz sonra döner muhabbet de ederiz tabi haddimizi aşmadan:)
Çok duygusalsin gebelik sebebiyle tavan yapmış olabilir ama hayatımızda belirli birtakım insanlar vardır seni lafla sözle kamcilarlar cevap beklerler susman naif olman onların işine gelir daha da egolanirlar uzerler sen sustukça bı halt sanarlar kendini. Yaşayan biri olarak diyorum bunu kirmazsan daha çok kirilirsin, kırarlar.
Laf etti gül geç ver cevabı uslubunca sonra terk et ortamı Sakince. Bende de vardı öz dayı noldu aynı dükkana girince artık mimiklerim bile tepki vermez oldu herhangi biri oldu . Biriyle eğer çok acitiyorsa canınızı herkesin duygu durum seviyesi bellidir mesafe koymak için çok acitilmayi beklemeyin önceden görün. Sizi üzer mi banlayin yaa merhaba merhaba. Bukadar. Kimseye kolay lokma olmayın öyle gozukun ama bazen boğazında kalın o kişinin.
Konu gereğinden fazla genişledi yorumumda ama hayatımızda böyle insanlar da malesef var.
Unutmayın, kirmazsaniz çok kirilirsiniz ayar şart. Çocuğunuz biseyi yapmasin istersiniz mesela ekmeği yere atar siz yapmak dersiniz yapar bakislarinizla sözünuzle anlamaz aksine yapar naparsiniz ufaktan poposuna pıt diye yalandan vurursunuz anlar ki ben tekrar etmeye devam edersem annem daha farklı kızacak. İnsanlar malesef böyle buyusede illa kırılmak ister kimileri. Anlayışlı ailelerin gözünü seveyim. Halden anlayanlar varya bitane yaa