0 oy
1,490 göst.
Diğer kategorisinde (435 puan) tarafından
Bugun annemle oturuyorduk onunda bir arkadasi var konusurken senin kiza görücü var demiş annemde kim nedir diye sormus adam benden büyük 2 cocugu varmis biri anne biri babadaymis isin gucunde namazinda niyazindaymis cumalarini kacirmaz Allahi bilen biriymis benimde ilk esim Allah ne bilmezdi gercektende ailesi ile altli ustlu oturuyolarmis aile apartmaniymis yani kisacasi esindende ayrilali 1 sene olmus ben de cok uzun olmadi anneme istemiyorum dedim annemde niye dedi e niyesimi var yeni ayrildim sayilir neler cektim daha hemen koca lazim degil dedim ama yanlis miyim kizlar tamam adam iyi hosturr ama benim icin cok erken daha 

30 Cevaplar

+12 oy
(4,292 puan) tarafından

Sana özel yazmıyorum kişisel görüşüm bu yönde,  özellikle boşanan bayanlarin ve kız çocuklarına sahip ise evlenmeyi 2 kere daha düşünmesinden yanayım 

(13,876 puan) tarafından
Bende senin gibi düşünüyorum kesinlikle
(6,046 puan) tarafından
Aynen öyle ayrıca diğer kadın denemiş olmamış. Sen de hiç deneme bence.
(435 puan) tarafından
Zaten istemiyorum kuzum
tarafından
Valla benim çocuğum yokken  bosandim. 4 sene evlenmedim. Daha da evlenmesem olurmuş
(435 puan) tarafından
Hayirlisi boylemis kuzum.ne dicen i
-Reklam-
+1 oy
(689 puan) tarafından
Canım kizin var bence hiç o işlere girme zaman kötü biliyorsun Rabbim korusun 
(435 puan) tarafından
Ney kiz düşündüğün bilmiyorum ama cok seyini yakaladim sapik yani kendinden kucuk kizlara yazmis kadınlardan ciplak fotolar vs istemeler cok cok kotu seyler kuzu
(953 puan) tarafından
Dün mahallemizde camiden sela verildi yakın bir civarda kızı ile yaşayan bir kadın bir adamla evlenip ondan da oğlu olmuş.adam  kadıni ve oğlani bir yere göndermiş .evde kadının kızını sonrada kendini vurmus.olay ne tam bilmiyorum ama istismar yada başka kötü şeyler var gibi. Hemen evlenme bence de kafani dinle kızınla zman geçir
(689 puan) tarafından
Ay Allah kahretsin ya :(( oyuzden düşün canım lütfen hayat çok kötü  biliyosun ona göre düşün
(689 puan) tarafından
Berfo ana@ bence kötü bişey olmuştur  çok kötü ya kim bilir ne olmuştur senin düşündüğün gibi istismardır bence  :(
(435 puan) tarafından
Ah yavrum kuzum kiyamam boylelerin Allah belasini versin ben zaren istemiyorum ya :(
+1 oy
tarafından
2 çocuğu varmış ailesiyle altlı üstlü oturuyormuş bence olmaz evlendikten sonra birde ailesine düşkün olur seni o evin içinde kullanmak isterler madem adam bu kadar duzgunmus karısı 2 çocuğunu bırakıp niye gitmiş demekki kadını delirtmis adam
(435 puan) tarafından
Bende bilmiyorum canim zaten istemiyorum dedjm anneme kalsa evlendiricek hemen
tarafından
Yok canım sen kafanı dinle zaten yeni ayrilmissin annene zamanı var falan de doğru insanı bulana kadarda evlenme
(435 puan) tarafından
Yok kuzum asla cok erken zaten su an hazir deilim
0 oy
(1,781 puan) tarafından
Ayrılalı ne kadar oldu?
(435 puan) tarafından
5 ay oldu daha kuzu
(1,781 puan) tarafından
Biraz daha kafanı toplamak daha iyi olmaz mı? Ve daha temkinli yaklaş.
(435 puan) tarafından
Bende istemiyorum ki kuzum daha cok erken
0 oy
(3,537 puan) tarafından
Altlı üstlü biraz sıkntı ya
(435 puan) tarafından
Bende ona cok takildim hem o hem daha 5 ay oldu ayrilali
(3,537 puan) tarafından
İnş daha iyisi cıkar ilerde
(435 puan) tarafından
Insallah canim ama cok erken benik icin
0 oy
(1,926 puan) tarafından
Yaşınız kaç ne kadar oldu boşanalı ve en önemlisi çocuk var mı
(435 puan) tarafından
Oyle yapicam aklimda evlenmek asla yok ama anneme kalsa hemen evlen derdinde
(1,926 puan) tarafından
Annelere zor geliyor dul kız. Ama iyi biri olmazsa perişan olursun ki yavrun daha çok küçük kıyamam
(435 puan) tarafından
Babasi adam olsaydi evli kalirdik ama kader iste
(1,926 puan) tarafından
Bitmiş canım üzülme Allah daha iyileri ile karşılaştırsın inşallah
(435 puan) tarafından
Amin canim insallah
0 oy
(5,206 puan) tarafından
Boşver bencede biraz kafanı dinle ya
(435 puan) tarafından
Yani 5 ay oldu kuzum neler cektim Allah biliyor cok cok erken
(5,206 puan) tarafından
Bencede çok erken daha bekle acele etme derim
(435 puan) tarafından
Yok kUzu ne evliligi
0 oy
(8,428 puan) tarafından
Daha çok erken 5 ay olmuş ne görücüsu hemen
(435 puan) tarafından
Sen bence postu okumamissin iyi annem dedi gorucu çıkmış ben de istemiyorum yeni ayrildim daha dedim
0 oy
(1,156 puan) tarafından
Hem altlı üstlü, hemde yeni boşanma olmuş. Acele etme. Gelen gideni aratmasın sonra. Biraz kafa dinle.
(435 puan) tarafından
Bende istemiyorjm kuzu anneme kalsa gene evlendiricek
(378 puan) tarafından
Helena senin puanin neden boyle az yeni hesap mi actin, sormustum bi kez daha ama cevabini okuyamadim post kapanmis:)
0 oy
(3,309 puan) tarafından
Onun icinde erken bence senin icin daha erken tabi yine sen bilirsin. Bide aile binasi falan burda neler okuyoruz. Iyi düşün senin cocugun var mi peki 
(435 puan) tarafından
Evet kuzum bende istemiyorum zaten var 2 yasinda kizim var
(3,309 puan) tarafından
Hakkinda hayırlısı olsun canim
(435 puan) tarafından
Amincanim insallah
0 oy
(1,243 puan) tarafından
Daha çok yeni boşanmışsın hiç acele etme canım koca dolu dışarda burda çok gördük namazında niyazında adamları da. İyi insan olsun. O niye ayrılmış ilk eşinden çok iyiydiyse bunları sor düşünürsen de. 
(1,243 puan) tarafından
Aman eski kafalar canım asla takma kararlı ol sen sert yaparsan bir iki oda diyemez daha annen de olsa sen dik dur anlar oda
(435 puan) tarafından
Zaten ben dik durmasam hemen yallah dicekler
(1,243 puan) tarafından
Aferin sana o zaman :) baskılara boyun eğmemek lazım sonra olan bize oluyo
(435 puan) tarafından
Evet yaa hayatimi bi daha mahvedemem
(1,243 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
tarafından
Bence kafanı dinle sende o da dinlesin acele etme
(435 puan) tarafından
Yok kiz daha cok erken zaten
0 oy
tarafından
Adam için bile erken bir yıl da hemen niye evleniyor , aile apartmanı sknti, her cumaya gidene güvenme burda neler okuduk neler. 

Kısacası 2. Evlilikte daha temkinli ol . Kafanı dinle ayrıca hemen evlenmek zorunda da degilsin. Annenin sana hiç duyurmamasi lazimdi o da bir tuhaf yanı.
(435 puan) tarafından
Kiz anneme kalsa hemen evlendiricek ben 8stemiyorum
tarafından
Yani yaptığı çok ayıp bence sen istesen daha dur erken demesi lazım.
(435 puan) tarafından
Ay sorma sinir etti beni yani
tarafından
Başından savmak mi istiyor nedir yani acelesi
(435 puan) tarafından
Bende anlam veremedim kuzum zaten evin icinde huzur pek yok
0 oy
(1,398 puan) tarafından
Adam namazında niyazndaysa bir skntisi yoksa iki çocuklu karısından niye ayrılmış diye sorarlar
(435 puan) tarafından
Bende bilmiyorum cok konusmamislar zaten istemiyorum cok erken ama anneme.kalsa hemen
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Zaten bir hata yapip ewlenmiisin ne acelen war zaten bi süre sonra inana hiç istemiyeceksin hayatında biri Rabbım zaten sana yazmışsa o kişi veya x kişiyi gelip seni bulur kuzum Rabbım anına ne yazmışsa onu yasiyacak sin 
(435 puan) tarafından
Cok erken sunan ben düşünmüyorum zaten istemdimde anneme kalsa hemen
(1,629 puan) tarafından
Bosweer kuzum kafanı dinle kendinle kal walla şuan aklım olsa inana ewlenmezdim ben
(435 puan) tarafından
Bende 4 sene evli kalabildim ilkinden zaten
0 oy
(597 puan) tarafından
Ben bulaşmazdim.kendime zaman verirdim toparlanirdim bi süre gezerdim içimde kalan bir şey varsa onu yapardim. Sonra beni kendi isteyen birine şans verir tanir öyle düşünürdüm.görücü üsulu aslaa
(435 puan) tarafından
Kiz zaten ben istemiyorum dedim anneme kalsa hemen dicek evlen diye
0 oy
tarafından
Boşversene kız keyfine bak 
(435 puan) tarafından
Oyle yapacma kuzu ya
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Rica etsem boşanma süreci hakkında bilgi verir misiniz ? Bende dava açmaya niyetleniyorum ama henuz bir avukatla gorusemedim
(435 puan) tarafından
Şöyle  kuzum ben avukat tutmadim anlasmali oldugu icin prosodur ve dilekce hazirliyosun adliyeye gidip ikiniz imza atarak veriyosunuz ve dava aciliyor benim 1 hafta sonraya gun vermislerdi hemen anlasmali oldugu icin 5 dakika da bitti
(1,831 puan) tarafından
Ya hakkınızda hayırlısı olsun canım. Umarım bundan sonrasında daha mutlu ve huzurlu bir hayatın olur. Benim için de dua et lütfen anlaşmalı boşanmaya ikna edebilirim inşallah
(435 puan) tarafından
Amin canim Allah rzi olsun Rabbim seninde yardimcin olsun ama al haklarını asla ona bisi birakma yoksa pisman olursun
0 oy
(2,792 puan) tarafından
İnsanın yaptığı ilk yanlış hata ikinci yanlış salaklık olurmuş 
(435 puan) tarafından
Heya dogru diyon kuzum valla cok erken bana da zaten
(2,792 puan) tarafından
Çok şükür kocami seviyorum guzel bı evliliğimiz var ama ola ki bigun bosanirsak asla ikinciye evlenmem hele ki görücü usulü
(435 puan) tarafından
Ben ilk esimle cok severek evlendik ne yollardan gectik 2 sene sevgili nisnli 4 sene evlilik ama olmadi
(2,792 puan) tarafından
Hayırlısı böyleymiş
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Ayrılalı 5 sene olmadıysa 2 kere düşün bi kafan boşalsın
(435 puan) tarafından
Kiz daha cok erken 5 ay oldu daha ben ayrilali istemiyorum anneme kalsa hemen

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,008 göst.
15 Şubat 2021 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,835 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 566 göst.
22 Ekim 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Haceerr (2,009 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 494 göst.
0 oy
11 cevap 284 göst.
7 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,247 soru

12,409,946 cevap

44,792 kullanıcı

Kategoriler

...