0 oy
285 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (702 puan) tarafından
Kızlar ya ağda yaptırdım kuaförde her yerim pütür pütür oldu nasıl kaşınıyo birde kırmızı kırmızı oldular ya ne yapmam lazım bir an önce çıkması için yada alerjimi oldum anlamadım

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Batık olmuş kesele canım kuaföre de soyle, tekrar ona gitme
(702 puan) tarafından
İlk ve son gidişim mahvettiler ya her yerim batık,keseden sonra birşey sürüyüm mü yağ falan
tarafından
Nemlendirici surebilirsin ben hiç bu kadar batık olmadım iyi Bi yer bulsan ağda çok rahat aslında
(702 puan) tarafından
Evet bir kez daha gitmiştim başka yere orada olmamışt ıhatta kız alırken hepsinin bi yönü var falan demişti bu gittiğim yer cart curt aldı bide yağ verdi yağlamam için o mu yaptı yoksa alma şeklinden mi anlayamadım
-Reklam-
0 oy
(3,309 puan) tarafından
Kesele canim yoksa zor batık oluyor. Bide agdadan sonra m-firo diye krem al eczeneden 10 liramiydi ne onu sür. Batigi ve allerjiyi engelliyor
(702 puan) tarafından
Zor batıkta mı var üst bacağım hem kırmızılı hemde fısır fısır kabarmış daha önce hiç böyle olmamıştı bende ağdadan kaynaklı diye düşündüm ama
(3,309 puan) tarafından
Agdada kıllarını kırmışlar, ve aşırı sicak agda kullandiklari için yada markasindan dolayı derin tahris olmuş.
(702 puan) tarafından
Anladm cnm tşk ederim, artık ilk ve son gidişim o kuaföre
(702 puan) tarafından
Hala devam ediyor ya, içe doğrumu uzuyo acaba kıllar bazı bölgeler kabarık ve kaşınıyor dediğin kremi şimdi sürsem fayda eder mi acaba kılların çıkmasına
0 oy
(1,061 puan) tarafından
Agdadan sonra canım ben iki üç gün yağ sürerim vücuduma krem olur zeytinyagli sıvı sprey tarzı bişey işte yoks annede alerji gibi kasiniyorum tenin hassas ve kıllar çıkmaya çalışıyor canm kese yap yağ sur gececek
(702 puan) tarafından
Evet tenim hassas, tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(2,291 puan) tarafından
Valla sirf bunlari yasamamak icin agda olmaj istemiyorum lazere gidecem insallah
(702 puan) tarafından
Valla lazer temiz iş, her daim temiz ve özgüvenli olur insan, bu şekilde 1 hafta temiz kalıyorsun sonra kaşıntılar başlıyo kıllar çıkıyo falan 2,3 hafta öyle geziyosun, sağlık açısından endişe etmesen düşünmeden direk gidicem lazere ama çekiniyorum biraz
(2,291 puan) tarafından
Neyinden canim
(702 puan) tarafından
Sağlık açısından zararı olurmu diye
0 oy
(2,743 puan) tarafından
Batık ya banada olmuştu. İğrenç bir şey kıllar çıkarmıyordu etine batıyordu. Jiletle geç üstünden bir de kese yap düzeliyor berbattı benim ki
(702 puan) tarafından
Evet aynen öyle çıkamıyor kıllar hep o kuaför yüzünden daha önce hiç yaşamamıştım böyle birşey
(2,743 puan) tarafından
Kökten almıyor. Kırarak alıyorlar sonra böyle oluyor
(702 puan) tarafından
Hala devam ediyor ya geçmedi ne yapsam acaba ne kadar daha beklemem lazım bacaklarımın bazı yerlerikabarık kabarık kaşınıyor
(2,743 puan) tarafından
Ben jilete vurup keseleniyordum geçiyordu. O çok kötü bir şey ya
0 oy
(14,272 puan) tarafından
Tahriş olmuş olabilir öncesi neyle aliyordun canım ben agda makine eldiven cımbız neyle alırsam alayım minik minik sivilce oluyor sonra batiga dönüşüyor o yüzden kullanamıyorum maalesef
(702 puan) tarafından
Makine ile alıyordum canım, sen ne kullanıosun peki
(14,272 puan) tarafından
Jilet kullanıyorum maalesef diğer her şey tahriş ediyor sivilce çıkıyor minik minik ucu meyaz ve çok acıyor onlar da sonra batık oluşuyor lazer istiyorum ama makalim
0 oy
(4,420 puan) tarafından
Alerji olmuşsun canım sen sarı kantoron yağı iyi geliyor alerjiye söndürüyor hemen kabartıları 
(702 puan) tarafından
Ay evet ya kantoron yağı hiç aklıma gelmedi keselenip kantoron yağı sürüyüm bari tşk ederim
(4,420 puan) tarafından
Rica ederim canım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 154 göst.
17 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sever (1,759 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 156 göst.
0 oy
3 cevap 152 göst.
0 oy
5 cevap 186 göst.