0 oy
212 göst.
Diğer kategorisinde (27 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ben cok titiz oldum ozellikle gebelik doneminde her seyden huylandigim icin surekli ellerimi yikar oldum bana diyolar bebegin de oyle olur yapma ama benm elimde degil ki.Sizce bebegim benim huyumdan etkilenir mi ona da gecer mi yani ayni huy bu arada daha bebegim dogmadi onu yazmayi unutmusum kusura bakmayin daha 22 haftalik hamileyim 

5 Cevaplar

0 oy
(14,945 puan) tarafından
Bilemedim canım söyle soyliyim ablam biraz daginiktir kızı da ablam gibi eniştem de titizdir ve oğlu da babası gibi bu genle alakalı bisi bence insanın huyuyla alakali
(27 puan) tarafından
Aynen o da dogru da hani bu takintim hamilelikte cikti ya beni korkutuyolar yani zaten zor gecito zamanlar bi de elalemn lafi beni geriyo
(14,945 puan) tarafından
Sen bakma millete öyle olsaydı herkesin huyu bir olurdu
(27 puan) tarafından
Degil mi gecmez insallah
(14,945 puan) tarafından
Yok kız dert etme sen gecmez
(27 puan) tarafından
Tamam canim cok tesekkur ederm :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yani ne görürse onu uygular çocuklar 
(27 puan) tarafından
Gorurse uygular da burdakiler daha bebegim dogmadan oyle diyor dogruluk payi var midir
0 oy
(1,570 puan) tarafından
Huy değilde nasıl görürse öyle olurlar .temizsen temiz olmak ister dağınısksan öyle yaşar . çocuklar duyduklarını değil gördüklerini yaşıyor sonuçta 
(27 puan) tarafından
Hepinizden ozur dilerim hanimlar ben daha gebeligimin 22 haftasindayim yazmayi unutmusum..
 bana oyle diyolar karninda senin huyunu alir diyolar ondan sordum
(1,570 puan) tarafından
Yok canım ya huy insana özgü bir şey birilerinden alınmaz ki .nasıl görürse öyle yaşar
(27 puan) tarafından
Anladim canim cok tesekkur ederm
0 oy
(9,234 puan) tarafından
Göre göre oda yapacak benimki ıslak mediller yer siliyor aynı ben 
(27 puan) tarafından
Senden de ozur dilerim canim daha ben gebeligimin 22 haftasindayim karninda huyunu alir diyolar onu sormak istedim
0 oy
(487 puan) tarafından
Valla canım doğrumu degilmi bilmiyorum ama ben hamileyken gece hiç uyuyamazdim sabaha kadar döner dururdum kızımda ben yatağa girince daha çok oynardı karnimda buda gece kuşu olacak derlerdi ve öyle oldu 2.5 sene uyku nedir bilmedik.birde gene hamileligin özellikle son 2 ayında u.yuz hastalığı olmuştuk bütün bir evi sartladim kendi basina hergun canasir yikama ütü yapma koltukları yıkamaya kadar kızım da gerçekten öyle azıcık otururken görsün hadi temizlik yapalım diyo:) yada ben yaparken sana yardım edicem diyo sofra kurulurken hiç oturmaz bilmiyorum belki de içinden geliyor belkide tesadüf ama böyle:)
(27 puan) tarafından
Anladim canim insallah dogru degildir ya benzemez insallah huyu bana
(487 puan) tarafından
İnşallah canım.ama bu el yıkama gerçekten hastalığa dönüşebiliyor zamanla eşimin erkek kuzeni öyle çok ileri boyutta ve psikolojik tedavi görüyor ama bir faydası olmadı onun yüzünden annesi tedavilik oldu önünü almaya çalış canım sonrası gerçekten takıntı ve bu cevrenide etkiler hale gelmesin.
(27 puan) tarafından
Ben de istemiyorum o kadar yikamak ama yikamazsam daha cok rahatsiz oluyorum sanki elim hep mikrop bi seylere dokunmak bile istemiyorum skldm artik beni de cok rahatsiz ediyo bu durum ne yapicami ben de sasrdm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 250 göst.
6 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Papatya43 (594 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 176 göst.
0 oy
4 cevap 290 göst.
16 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 368 göst.
9 Mart 2024 Diğer kategorisinde Mevah (1,994 puan) tarafından soruldu